Magic Eyes Japan

Magic Eyes

Magic Eyes is een van onze favoriete merken wat betreft gekke, originele concepten. Ze zijn absoluut niet bang om af te wijken van de standaard kunstvagina. Wil je een monstermeisje? Eentje die met haar billen vast zit in een muur? Of liever een maagd die bloedt als je haar voor de eerste keer neemt? Magic Eyes heeft het.

Maar het eerste wat je zal opvallen als je een Magic Eyes product in je handen houdt is de uitstekende verpakking. De prachtig ontworpen dozen hebben allemaal hun eigen thema en de illustraties zijn gemaakt om dat thema over te brengen. Sommige dozen hebben zelfs een kleine comic op de zijkant om het verhaal te vertellen! De doos staat vol met prachtige art, zowel van de karakters als van de onahole zelf, inclusief een doorsnede.. Op deze manier weet je precies wat je koopt!

Hoe mooi de verpakkingen ook zijn, uiteindelijk gaat het om wat er in zit natuurlijk. En op dit gebied stellen de MagicEyes onaholes zeker niet tekort: veel van hun producten hebben een meerlaags design, waardoor de buitenkant als zachte huid aanvoelt en de binnenkant steviger is. Dit zorgt voor de perfecte hoeveelheid stimulatie als je naar binnen glijdt. MagicEyes heeft een grote verscheidenheid aan tunnels in hun onaholes en er is er zeker eentje die bij jou past!

MagicEyes heeft ook een paar mooie extras voor bij je masturbator. Zo hebben ze bijvoorbeeld verschillende soorten glijmiddel van verschillende diktes, en zelfs een glijmiddel dat speeksel nabootst! Dat is natuurlijk perfect voor blowjob masturbators. Ze hebben ook erg betaalbare AirDolls die je kan gebruiken om wat volume toe te voegen aan de ervaring.

Een klein minpunt van de producten van Magic Eyes is dat ze vrij sterk kunnen ruiken als je ze voor het eerst uit de verpakking haalt. Het is goed om te weten dat die geur vervliegt nadat je de onahole een paar keer hebt gewassen en hebt laten drogen.

Als je van Anime, Manga en Japanse cultuur houdt dan zullen de onaholes van magicEyes je zeker aanspreken. Maar ook als dat niet zo is zullen deze mooie masturbators je een hoop plezier geven met hun originele, innovatieve ontwerpen en hoge kwaliteit materiaal!

1 to 12 of 49 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Neotenic Fairy

Neotenic Fairy

Normale prijs: € 119,95

Special Price € 94,95

Tororochi melty love onahole

Tororochi

€ 47,95
Monster Wet Real

Monster Wet Real

Normale prijs: € 74,00

Special Price € 65,00

Sujiman Kupa Lolinco

Sujiman Kupa Lolinco

Normale prijs: € 54,95

Special Price € 44,95

La Bocca Della Verita

La Bocca Della Verita

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 29,95

 Rich snippet previewHide snippet Sujiman Kupa Big Lolinco Virgo

Big Lolinco Virgo

Normale prijs: € 64,95

Special Price € 57,95

Sweet Lotion - Magic Eyes

La Bocca Della Verita Sweet Lotion 220ml

Normale prijs: € 16,95

Special Price € 12,95

Sujiman Kupa Roa Hard Edition

Sujiman Kupa Roa Hard Edition

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Love Style 48

Love Style 48

€ 147,95

1 to 12 of 49 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren