Merken

Seksspeeltjes voor mannen: meer keuze dan ooit tevoren!

Seksspeeltjes voor mannen beginnen eindelijk geaccepteerd te worden... Na een lange geschiedenis van uitbanningen naar de donkerste hoekjes van seksshops is er nu een groeiende aanvaarding van onaholes, masturbators en andere seksspeeltjes voor mannen. Hierdoor worden er steeds meer nieuwe producten gemaakt, en wordt het zelfs moeilijk om door de bomen het bos te zien. Het vinden van een betrouwbaar merk dat fijne producten maakt kan je volgende keuze makkelijker maken, dus op de pagina kun je eenvoudig op merk sorteren.

Bij MotsuToys verkopen we niet zomaar elk merk seksspeeltjes voor mannen: speeltjes moeten vooral een goed prijs-kwaliteit verhouding hebben. Goedkope seksspeeltjes moeten nog steeds goed aanvoelen en aan een bepaalde kwaliteitsstandaard voldoen, en als je meer betaalt voor een speeltje verwacht je ook meer. We verkopen niets wat we ook zelf niet zouden willen gebruiken!

In de loop van de jaren hebben we eigenaars en ontwerpers van verschillende merken ontmoet, en hebben we zelfs enkele fabrieken bezocht om meer te leren over het productieproces. We kunnen je verzekeren dat deze mensen hun werk erg serieus nemen!

Alle seksspeeltjes-merken op deze pagina zijn goed, maar ze zijn niet allemaal hetzelfde. Lees hieronder meer over het vinden van een merk dat bij jou past:

Kies het juiste merk voor jou

Het is onmogelijk om deze merken te rangschikken en je te vertellen welke het beste is en welke het slechtste. Merken blijven zich veranderen en ontwikkelen, en bovendien hangt wat het beste merk is sterk af van je persoonlijke voorkeuren.

 High-end of budget
Bij MotsuToys streven we naar een goede prijs-kwaliteit verhouding, dus we hebben een merk voor elk budget.
Sommige merken concentreren zich bijna exclusief op de productie van high-end seksspeeltjes voor mannen. Ze gebruiken het allerbeste materiaal - vaak door hen zelf ontwikkeld - en focussen zich op duurzaam ontwerp. Hoewel deze merken meestal iets duurder zijn, krijg je veel waar voor je geld: omdat deze speeltjes van hoge kwaliteit zijn, kun je ze keer op keer blijven gebruiken, als je tenminste goed voor ze zorgt.
Maar soms wil je niet keer op keer dezelfde onahole gebruiken. Als je graag veel verschillende dingen probeert, is er niets mis met een onahole van een betaalbaarder merk! Dit soort merken lanceren vaak veel nieuwe producten waarmee ze wilde ideeën en vernieuwingen uitproberen. Je penis zal zich nooit meer vervelen!
Uiteraard bieden sommige merken zowel budget speeltjes als luxueuze producten. Kijk wat rond om te bekijken welke producten een merk aanbied.

 Merken met specialisaties
Sommige onahole merken zijn al een tijd actief op de markt en hebben bepaalde specialisaties ontwikkeld. Tomax heeft bijvoorbeeld de kunst geperfectioneerd van het maken van materialen met verschillende gradaties van hardheid, en NPG heeft veel ervaring met het maken van onaholes gebaseerd op de vagina’s van AV-sterren.

 Locatie van het merk
Misschien wil je koste wat het kost een authentieke Japanse onahole, maar misschien geef je wel de voorkeur aan masturbators die juist in het Westen zijn gemaakt. We hebben merken van over de hele wereld.

Komen de beste seksspeeltjes voor mannen echt uit Japan?

Klanten vragen ons soms waarom we zoveel Japanse merken aanbieden, en het antwoord zal je misschien verrassen!

Terwijl in het Westen seksspeeltjes voor vrouwen gedurende de laatste decennia steeds meer ruimte hebben gekregen, zijn seksspeeltjes voor mannen nog steeds een beetje taboe. Veel van de eerste Westerse seksspeeltjes voor mannen waren gericht op de gayscene, en hoewel merken zoals Fleshlight wel wat vooruitgang hebben geboekt, hebben we nog steeds een lange weg te gaan. Fleshlight concentreert zich nog steeds op rechte plastic buizen met een enkel materiaal aan de binnenkant, maar er is zo veel meer mogelijk!

In Japan is de situatie rondom seksspeeltjes echter omgedraaid, en zijn seksspeeltjes voor vrouwen een veel groter taboe, omdat onschuldigheid voor velen een belangrijk aspect is van de seksuele aantrekkingskracht van een vrouw. Seksspeeltjes voor mannen, daarentegen, zijn al decennia razend populair en bijna overal verkrijgbaar. Dit is waarom enkele van de oudste en meest geliefde onahole merken uit Japan komen!
De wereld blijft natuurlijk veranderen, en er zijn tegenwoordig ook geweldige merken uit andere landen: Zuid-Korea, China, Duitsland, Nederland en nog veel meer. Japan was misschien ooit ‘s werelds beste onahole exporteur was, maar vandaag de dag is er veel competitie.

Nieuwe Onahole merken

Dankzij de populariteit van seksspeeltjes voor mannen duiken er regelmatig nieuwe merken op, of zetten oude merken er juist een tandje bij. We houden altijd een oogje in het zeil voor nieuwe merken om aan onze website toe te voegen. Heb je iets gezien dat de moeite waard is? Stuur ons een berichtje, en we kijken ernaar.