Over Motsutoys

Motsutoys is dé webshop in Nederland met premium sextoys voor mannen, maar we zullen je op deze "over ons" pagina niet lastig vallen met allerlei verkooppraatjes.

Laten we bij het begin beginnen:

Niels MotsutoysHoe Motsutoys begonnen is

In 2008 ontdekte Niels, de oprichter van Motsutoys, de producten van Tenga en hoewel deze Japanse masturbatie cups al wel wat publiciteit hadden gekregen in Europa kon je ze eigenlijk nergens kopen. Zo was het plan geboren: Niels registreerde een domeinnaam, importeerde de eerste Tenga producten en startte de webshop, die destijds nog MyTenga heette.

Toen dit eenmaal begon te lopen vroegen klanten al snel naar andere Japanse sextoys van RENDS en N.P.G. en zo werd het assortiment steeds uitgebreider.

In 2012 is Guido mede eigenaar geworden van Motsutoys, nadat hij eerst enige tijd technisch freelance werk voor de webshop deed. Hij houdt zich bezig met technische en marketing gedeelte van Motsutoys. Niels verzorgt de klantenservice, outreach, inkoop en after sales. Beide zorgen ze voor nieuwe ideeën, verbeteringen en nog veel meer...

Premium Sex Toys voor Mannen

Wat alle producten in onze shop gemeen hebben is dat ze de beste in hun categorie zijn. Waar andere shops soms duizenden producten hebben, focussen wij ons op kwaliteitsproducten waar we 100% achter kunnen staan.

Het team van Motsutoys is dan ook constant op zoek naar nieuwe kwaliteits producten voor onze klanten en we doen er alles aan om ze hier te krijgen. Al moeten we met een tolk naar Japan om een leverancier over te halen om aan ons te leveren!

Eigen voorraad

Al vanaf het begin was het voor ons belangrijk dat we de producten die op onze website beschikbaar zijn ook echt in huis hebben, zodat we ze direct kunnen versturen en ze de volgende dag bij de klant in huis zijn.

Om dat waar te maken heb je natuurlijk een eigen voorraad nodig en al snel werd de zolderkamer van Niels te klein. Motsutoys verhuisde naar een locatie met meer ruimte:

Motsutoys Warehouse

Naast meer ruimte werden ook de levertijden ruimer en vandaag de dag worden PostNL bestellingen bijna altijd de volgende dag al afgeleverd! Maandag tot vrijdag verzenden we tot 23.00 uur en op zondag tot 19.00 uur. Met Bpost voor Belgie zenden we tot 21.00 uur en dat geldt ook voor andere zendingen in Europa, die we verzenden met GLS.

Sex toys discreet verzenden en betalen

Maar snel leveren alleen is natuurlijk niet genoeg. We zorgen ook voor 100% discretie omdat de privacy van de klant onze hoogste prioriteit is.

Zo kun je bijvoorbeeld je bestelling bij een PakjeGemak locatie laten afleveren en is ook de vermelding op het bankafschrift super discreet:

En natuurlijk versturen we je bestelling altijd in een discrete doos waar niemand aan af kan leiden dat deze van ons afkomstig is, we gebruiken zelfs een adres dat niet naar ons is terug te leiden als afzender. Lees hier meer over op onze pagina met verzendinformatie.

pakket

Service

Omdat Motsutoys uniek is in de zin dat we ons focussen op premium sextoys voor mannen zijn wij een echte specialist en kennen we onze producten door en door. We kunnen je altijd helpen met zowel vragen over producten als vragen over de shop en jouw bestelling.

Vanuit Nederland bel je ons van 09:00 tot 19:00 bereiken op: +31 (0)13 2032177.

Of als je liever een mailtje stuurt dan kun je dat doen via de contact pagina.

Wist je dat:

- Motsutoys een groot deel van de foto's op de site zelf maakt omdat de door de leverancier aangeleverde foto's je vaak geen goed beeld geven van het product?

- Motsutoys van zoveel mogelijk producten ook eigen video's maakt?

- Motsutoys de best beoordeelde seksspeeltjes shop is in Nederland?