Over Motsutoys

Motsutoys is dé webshop in Nederland met premium sextoys voor mannen, maar we zullen je op deze "over ons" pagina niet lastig vallen met allerlei verkooppraatjes.

Laten we bij het begin beginnen:

Niels MotsutoysHoe Motsutoys begonnen is

In 2008 ontdekte Niels, de oprichter van Motsutoys, de producten van Tenga en hoewel deze Japanse masturbatie cups al wel wat publiciteit hadden gekregen in Europa kon je ze eigenlijk nergens kopen. Zo was het plan geboren: Niels registreerde een domeinnaam, importeerde de eerste Tenga producten en startte de webshop, die destijds nog MyTenga heette. 

Toen dit eenmaal begon te lopen vroegen klanten al snel naar andere Japanse sextoys van meer Japanse merken en zo werd het assortiment steeds uitgebreider. 

In 2012 is Guido mede eigenaar geworden van Motsutoys, nadat hij eerst enige tijd technisch freelance werk voor de webshop deed. Het team groeide snel en de taken veranderden. 

Premium Sex Toys voor Mannen

Wat alle producten in onze shop gemeen hebben is dat ze de beste in hun categorie zijn. Waar andere shops soms duizenden producten hebben, focussen wij ons op kwaliteitsproducten waar we 100% achter kunnen staan.

Het team van Motsutoys is dan ook constant op zoek naar nieuwe kwaliteits producten voor onze klanten en we doen er alles aan om ze hier te krijgen. Al moeten we met een tolk naar Japan om een leverancier over te halen om aan ons te leveren!

Eigen voorraad

Al vanaf het begin was het voor ons belangrijk dat we de producten die op onze website beschikbaar zijn ook echt in huis hebben, zodat we ze direct kunnen versturen en ze de volgende dag bij de klant in huis zijn.

Om dat waar te maken heb je natuurlijk een eigen voorraad nodig en al snel werd de zolderkamer van Niels te klein. Motsutoys verhuisde naar een locatie met meer ruimte:

Motsutoys Warehouse

Naast meer ruimte werden ook de levertijden ruimer en vandaag de dag worden PostNL bestellingen bijna altijd de volgende dag al afgeleverd! 

Sex toys discreet verzenden en betalen

Maar snel leveren alleen is natuurlijk niet genoeg. We zorgen ook voor 100% discretie omdat de privacy van de klant onze hoogste prioriteit is. 

Natuurlijk is de vermelding op het bankafschrift discreet.

En versturen we je bestelling altijd in een discrete doos waar niemand aan af kan leiden dat deze van ons afkomstig is, zelfs als iemand het afzenderadres zou googlen, is niet te zien dat het van ons komt. Uit dat magazijn worden namelijk tientallen webshops verzonden. Lees hier meer over op onze pagina met verzendinformatie.

pakket

Contact:

Motsutoys B.V.
Goudstraat 65
2718 RD Zoetermeer
The Netherlands

Telephone: +31 (0)13 2032177

Service

Omdat MotsuToys uniek is in de zin dat we ons focussen op premium sextoys voor mannen zijn wij een echte specialist en kennen we onze producten door en door. We kunnen je altijd helpen met zowel vragen over producten als vragen over de shop en jouw bestelling.

Vanuit Nederland bel je ons van 09:00 tot 17:00 bereiken op: +31 (0)13 2032177

Een mail sturen werkt vaak makkelijker dan hebben we gelijk jou gegevens bij de hand of kunnen jou vraag wat inhoudelijker beantwoorden. dat kun je dat doen via de contact pagina.