Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 100% Discrete betaling en verzending  

Over Motsutoys

Motsutoys is de webshop in Nederland met premium sextoys voor mannen, maar we zullen je op deze "over ons" pagina niet lastig vallen met allerlei fancy marketing termen.

Laten we bij het begin beginnen:

Niels MotsutoysHoe Motsutoys begonnen is

In 2008 ontdekte Niels (de oprichter van Motsutoys) de producten van Tenga en hoewel deze Japanse masturbatie cups al wel wat publiciteit hadden gekregen in Europa kon je ze eigenlijk nergens kopen!

En zo was het plan voor Motsutoys (destijds nog Mytenga) geboren en werd er een domeinnaam geregistreerd, Tenga producten geïmporteerd en een webshop opgetuigd.

Toen dit eenmaal begon te lopen vroegen klanten al snel naar andere Japanse sextoys van RENDS en N.P.G. en zo werden er meer en meer producten aan de webshop toegevoegd.

In 2012 is Guido mede eigenaar geworden van Motsutoys. Hij deed voorheen al technish freelance werk voor de webshop. Hij houdt zich bezig met technische en marketing gedeelte van Mytenga. Niels verzorgt de klantenservice, outreach, inkoop en after sales. Beide zorgen ze voor nieuwe ideen, nieuwe verbeteringen en nog veel meer...

Premium sextoys

Wat alle producten in onze shop gemeen hebben... is dat ze de beste in hun categorie zijn. Waar andere shops soms duizenden producten hebben, focussen wij op kwaliteits producten waar 100% achter kunnen staan.

Het team van Motsutoys is dan ook constant op zoek naar nieuwe kwaliteits producten voor onze klanten, al moeten we naar Japan om een leverancier met behulp van een tolk over te halen om aan ons te leveren!

Eigen voorraad

Vanaf het begin is een van de belangrijkste waarde binnen Mytenga geweest dat alle producten in de shop ook op voorraad zijn en de volgende dag bij de klant in huis zijn.

En om dat waar te maken heb je natuurlijk een eigen voorraad nodig en al snel werd de zolderkamer te klein en werd het tijd om Mytenga te verhuizen naar een locatie met meer ruimte:

Motsutoys Warehouse

Naast meer ruimte werden ook de levertijden ruimer en vandaag de dag worden bestellingen die voor 23:00 besteld zijn de volgende dag al afgeleverd! Mits er voor PostNL gekozen wordt, (maandag tot vrijdag verzenden we tot 23.00 uur, zondag tot 19.00 uur). Met Bpost voor Belgie zenden we tot 21.00 uur en dat geld ook voor andere zendingen in Europa, die we verzenden met GLS.

Discretie

Maar snel leveren is natuurlijk niet genoeg, omdat de privacy van onze klanten onze hoogste prioriteit is zorgen we voor 100% discretie.

Zo kun je je bestelling bij een PakjeGemak locatie laten afleveren en is ook de vermelding op het bankafschrift super discreet:

En natuurlijk versturen we je bestelling altijd in een discrete doos waar niemand aan af kan leiden dat deze van ons afkomstig is, we gebruiken zelfs een adres dat niet naar ons is terug te leiden als afzender.

pakket

Service

Omdat Motsutoys uniek is in de zin dat we ons focussen op premium sextoys voor mannen kennen we onze producten en kunnen we je altijd helpen met zowel vragen over producten als vragen over de shop en jouw bestelling.

Vanuit Nederland bel je ons van 09:00 tot 22:00 bereiken op: +31 (0)85 2100 205 en vanuit België op: +32 (0)3 8084 234.

Of als je liever een mailtje stuurt dan kun je dat doen via de contact pagina.

Wist je dat:

- Motsutoys een groot deel van de foto's op de site zelf maakt omdat de 3 door de leverancier aangeleverde foto's je vaak geen goed beeld geven van het product?

- Motsutoys van zoveel mogelijk producten ook video's maakt die te vinden zijn op ons youtube kanaal: https://www.youtube.com/mytenganl/ ?

- Motsutoys de best beoordeelde seksspeeltjes shop is in Nederland?