Blowjob masturbators

1 to 12 of 22 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
ONDO!NUPU 2 oral sex and pocket pussy onahole

ONDO!NUPU 2

Normale prijs: € 37,95

Special Price € 29,95

Hashimoto Arina! Fella-man 2WAY hole
Magic Face 3 Custom Blowjob head
KYO Crystal Mouth Double Sided Pocket Pussy transparent
ONDO double-sided onahole oral pussy masturbator

ONDO! NUPU masturbator

Normale prijs: € 34,95

Special Price € 24,95

KYO Bound Kohai tight oral masturbator onahole luxury packaging

KYO Bound Kohai - Orale Masturbator

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 29,95

Okuchi Motion Blow Job Sex Toy Box
La Bocca Della Verita

La Bocca Della Verita orale masturbator

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

La Bocca Della Verita SOFT
Puni Ana F EXE Oral Onahole

1 to 12 of 22 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

Fellatio, pijpbeurten, orale seks... Hoe je het ook noemt, de meeste mannen kunnen er geen genoeg van krijgen! Het is ontzettend sexy om die lippen om je heen te voelen en te genieten van alle unieke sensaties die een vrouwenmond kan bieden. Met deze blowjob seksspeeltjes kun je hoe vaak en hoe lang je maar wilt genieten van orale seks!

Blowjob masturbators - kenmerken

Je zult verschillende soorten speeltjes op deze pagina aantreffen. Net als bij andere seksspeeltjes voor mannen verschilt het ontwerp en materiaal van product tot product. De meeste blowjob masturbators hebben de volgende kenmerken in gemeen:

  • Lippen: er zijn weinig orale seksspeeltjes zonder een mondvormige ingang: prachtige vrouwelijke lippen zijn een essentieel kenmerk van deze categorie. Deze lippen zien er niet alleen verleidelijk uit, ze geven ook een heerlijk gevoel!

  • Tanden: veel, maar niet alle, blowjob masturbators hebben tanden. De meeste mannen worden liever gepijpt zonder tanden, maar oordeel niet te vroeg: de exemplaren in deze speeltjes zijn vrij zacht, en zullen zich meestal bij de basis van je penis bevinden. Zo zorgen ze voor een realistisch gevoel zonder risico om gebeten te worden!

  • Geribbeld gehemelte: de bovenkant van de mond is vaak bedekt met ribbels die heerlijk aanvoelen als ze één voor één langs je glijden.

  • Tong: hoewel de tong van blowjob masturbators meestal niet uit zichzelf beweegt, is het nog steeds een waardevolle toevoeging: speel met de hoek van je speeltje om de tong om je heen te laten draaien.

  • Deep throat: deze pijpende speeltjes kunnen iets wat niet iedere vrouw kan: deepthroaten. Aan de achterkant van de mond kun je door een nauwe doorgang stoten en de strakke keel binnenglijden die je van iedere kant stimuleert.

  • Rekbaar materiaal: het juiste materiaal zorgt ervoor dat blowjob masturbators lekker strak voelen, welk formaat je ook bent. Ze passen zich vrij goed aan je lengte en dikte aan.

Blowjob seksspeeltjes: compact en gemakkelijk schoon te maken

Blowjob seksspeeltjes zijn meestal vrij compact. Hierdoor kun je ze makkelijk met één hand gebruiken en wat extra druk geven op je favoriete plekjes -- bijvoorbeeld als je de masturbator deepthroat. Het kleine formaat betekent ook dat deze speeltjes makkelijk uit te spoelen en op te bergen zijn.

Haal het meeste uit je blowjob masturbator: wat heb je nodig?

We raden altijd aan een flinke hoeveelheid glijmiddel aan te brengen bij het gebruik van je blowjob masturbator: zo creëer je de perfecte 'sloppy' pijpbeurt. Gebruik altijd een glijmiddel op waterbasis. Andere glijmiddelen kunnen schade aan het speeltje veroorzaken en de levensduur verminderen. Bij het kiezen van een glijmiddel heb je verschillende opties: een dikker glijmiddel is perfect voor langere sessies, terwijl je bij een dunner glijmiddel ieder klein detail voelt. Dit laatste kan geweldig zijn, maar is voor sommigen iets te veel van het goede. Er zijn zelfs enkele glijmiddelen die speciaal zijn ontwikkeld voor orale seksspeeltjes. Deze bootsen het uiterlijk en gevoel van speeksel na, inclusief bubbels en draden. Bekijk ons assortiment van persoonlijke glijmiddelen om te zien wat we op voorraad hebben.

Nog niet heet genoeg voor je? Je speeltje letterlijk opwarmen is een geweldige manier om je ervaring nog realistischer te maken. Gebruik een USB warmer, ook wel bekend als onahole warmer of Fleshlight warmer, om je blowjob masturbator tot dezelfde temperatuur als een mond te verwarmen. We hebben verschillende onahole warmers die je kunt gebruiken om je speeltje te verwarmen zonder het te beschadigen.

Schoonmaken is niemands lievelingsklusje, maar met de juiste middelen is het een eitje, dat beloven we! Het is essentieel om je onahole schoon te houden en te beschermen, als je wil dat hij lang meegaat. Neem dus zeker een kijkje bij onze pocket pussy reinigingsproducten.