Magic face

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Magic face

Magic Face

Wil jij gedeepthroat worden op een manier die geen enkel ander speeltje kan evenaren? De flinke Magic Face van PPP zal elke animé pijpfantasie die je ooit hebt gehad verwezenlijken.

Groot formaat

Zodra je de Magic Face uitpakt, zul je zien dat dit een bijzondere onahole is. Met een gewicht van 1320 gram is dit niet zomaar een standaard masturbatie-sleeve  het is een volwaardig hoofd! Dit formaat zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, het betekent ook dat de 'wanden' van de tunnel erg dik zijn en tegen je aan duwen, wat een extra realistisch gevoel geeft.

Vorm

De Magic Face heeft de vorm van het hoofd van een animé personage, met grote ogen, een puntige neus en een kleine mond. De pose is erg uitdagend: ze tilt haar hoofd op, los haar valt langs haar gezicht en ze biedt je haar open mond aan. Wie kan die verleiding weerstaan?

Het is echter niet zomaar een gezicht. Deze grote masturbator is gebaseerd op Omigawa Nadeshiko, een van de personages van het erotische spel 'Kiss x 800'. In deze korte eroge kun je met een aantal verschillende meisjes praten en ze verleiden. Ook al bevat het spel geweldige art van Omigawa Nadeshiko en haar vrienden, zul je het moeilijk vinden te spelen, omdat alles in het Japans is. 

Of je het spel nu wel of niet speelt, de Magic Face ziet er geweldig uit! 

Ultieme pijpbeurt

De Magic Face laat je iets doen wat bij de meeste orale onaholes niet kan: het handsfree gebruiken! Zet de onahole op een lage tafel, glijdt naar binnen, en je zult je kunnen voorstellen dat een meisje voor je op de grond knielt en je in haar mond neemt. Als je zachtjes naar binnen stoot zal het hoofd heen en weer schommelen, waardoor het bijna lijkt alsof het uit zichzelf beweegt. Als je het liever wat ruiger aanpakt, grijp dan de achterkant van haar hoofd en duw jezelf zo diep als je kunt haar keel in.

Uiteraard is dit niet de enige manier waarop je de Magic Face kunt gebruiken. Het speeltje werkt ook prima als je op je bed ligt of in een comfortabele stoel zit. 

De tunnel van de Magic Face is uitstekend ontworpen. Net als een echt hoofd begint het horizontaal en buigt het daarna naar beneden af, de keel in. Als je naar binnen glijdt, voel je haar 'lippen' strak om je sluiten, wat geweldig voelt en bovendien voorkomt dat het glijmiddel naar buiten lekt. Het eerste gedeelte heeft de vorm van de binnenkant van een mond, wordt nauwer richting de achterkant en heeft een bult als tong aan de onderkant. De gehele binnenkant is bedekt met een organische textuur, die bijzonder goed voelt als je met je eikel het langs het gehemelte glijdt en naar beneden geduwd wordt.

Als je aankomt bij de smalle opening aan de achterkant van de mond kun je doorduwen naar de keel voor een deepthroat-ervaring. Terwijl je naar binnen en buiten stoot, glijdt deze smalle doorgang langs je gevoeligste plekjes! De keel van de Magic Face is bedekt met ribbels en bobbels die van alle kanten tegen je aanduwen. Dit gedeelte wordt aan het einde iets wijder en maakt ruimte voor je eikel, maar als je wilt, kun je nóg verder doorduwen. Voor de echte fanatiekelingen kun je doorstoten naar de ontzettend nauwe eindtunnel, die zich strak om je zal sluiten en je tot een geweldige climax zal brengen.

Kortom...

Je moet het geprobeerd hebben om te geloven! De vorm van dit hoofd is mooi en voelt heerlijk aan, en de tunnel is een perfecte combinatie van realisme en het soort stimulatie dat alleen een geweldige onahole je kan geven.

Eigenschappen

Hoogte: 15 cm
Breedte: 15 cm
Tunnel lengte: 10 cm
Gewicht: 1320 gram
Materiaal: TPE
Inclusief gratis flesje glijmiddel
Inclusief gratis erotische game
Gemaakt door PPP

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.320,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Magic face
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.