TamaToys

TamaToys

TamaToys is een merk met een enorm breed assortiment items, en hun producten zijn vaak gericht op hele specifieke interesses.

Niche Fetish seksspeeltjes voor mannen

Als je een niche fetish hebt dan ben je bij TamaToys aan het juiste adres! Ze zijn niet bang om af te wijken van de standaard onahole designs en dit zie je terug in producten zoals de "Futanari Musume" die zowel een penis en een vagina heeft of de "Punyo in the Chinpo" waar je een penis penetreert (‘docking’). Het is misschien niet voor iedereen, maar we juichen het toe dat Tamatoys zulke interessante producten op de markt zet!

Erotische parfums

TamaToys heeft ook een paar flesjes met geur, zoals de "Smell of the girls 'school students' shoes" die dus naar de zweetschoenen van schoolmeisjes ruikt. Gewoonlijk stimuleren toys maar twee van onze zintuigen: voelen en zien. Deze geuren voegen daar een derde zintuig aan toe en dat verandert de hele ervaring/ Als je een specifieke fantasie hebt, zoals sex met een opgewonden studente, kan de geur van haar ondergoed deze fantasie nog veel echter laten voelen.

Dakimakura kussens

Verder hebben we ook een groot assortiment van de Dakimakura van TamaToys. Bij deze opblaaskussens kan je kiezen tussen allerlei verschillende kussenhoezen met mooie illustraties. De ontwerpen gaan van van onschuldig buurmeisje tot opgewonden cat-maids, en er zit vast iets voor je tussen. Natuurlijk zijn de kussens niet alleen voor het kijkplezier: er zitten ook twee holtes met verschillende maten in waar je je favoriete onahole in kan stoppen. De kussens zorgen ervoor dat je iets hebt om vast te houden, wat vooral me de kleinere onaholes erg veel toe kan voegen. Natuurlijk zijn zowel de kussens als de hoezen van hoge kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken.

Zoals je kan zien heeft TamaToys verschillende manieren om je masturbatie naar het volgende niveau te verheffen. Als je een specifieke fetish hebt of gewoon op zoek bent naar een nieuwe ervaring dan moet je zeker even hun producten bekijken.

1 to 12 of 54 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

1 to 12 of 54 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren