100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Punyo in the Chinpo

Punyo in the Chinpo

Tamatoys is op de hoogte van elke denkbare fetisj en doet haar uiterste best om voor elke voorkeur, hoe niche dan ook, speeltjes te maken. De Punyo in the Chinpo is gemaakt voor liefhebbers van ‘docking’. Nieuwsgierig? Lees verder!

Penis penetratie?

Een penis die een andere penis penetreert... onmogelijk? Nee hoor! Met de nodige oefeningen en flink wat rek- en strekwerk kun je wel degelijk deze handeling uitvoeren! En zelfs als het niet zou kunnen zijn we ervan overtuigd dat Tamatoys dit speeltje alsnog had gemaakt.

Een dikke onahole

Deze onahole heeft de vorm van een dikke penis, inclusief ballen. Hij is vrij gedetailleerd, inclusief huidplooien en wat lichte rimpels. De eikel heeft een kleine opening vergelijkbaar met een muntgleuf. Deze opening heeft geen schaamlippen die je naar binnen leiden, dus de penetratie kan iets lastiger zijn dan normaal – maar misschien voegt dat juist wel toe aan de realistische ervaring.
Als je eenmaal naar binnen gegleden bent zul je de gedetailleerde tunnel om je voelen sluiten. Afwisselende texturen stimuleren je op verschillende manieren en zorgen ervoor dat het naar binnen en buiten glijden een heerlijk gevoel geeft. De tunnel is bedekt met zachte ribbels die afwisselend smaller en breder worden, met een bobbelige textuur in het midden van de plasbuis. We kunnen je niet vertellen of dit speeltje aanvoelt als een echte plasbuis, maar wel dat hij voor heerlijke sensaties zorgt!
De wanden van deze onahole zijn vrij dik, waardoor je je vingers niet door de zijkanten heen zult voelen. De onahole zelf geeft een tegendruk die de tunnel lekker strak maakt, maar zonder te knellen.

Materiaal

Het zachte TPE voelt heerlijk aan en is precies stevig genoeg om je de juiste hoeveelheid stimulatie te geven. De onahole in zijn geheel is overigens wel te slap om als dildo te gebruiken.

Schoonmaken

Het schoonmaken van de Punyo in the Chinpo is zo eenvoudig als het maar kan: spoel de tunnel goed af onder de kraan en laat het speeltje daarna drogen. Knijp eerst al het water uit het speeltje, duw vervolgens een absorberend doekje naar binnen en laat deze een paar minuten zitten tot al het overgebleven vocht is opgenomen.

Al met al voelt deze onahole minstens zo goed als veel conventionelere onaholes. Als dit speeltje aansluit bij jouw fetisj, of als je gewoon iets nieuws wilt proberen, is dit een absolute aanrader!

Eigenschappen

Totale lengte: 19 cm
Gewicht: 370 gram
Materiaal: TPE

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 370,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Outstanding
Gereviewd door Lo
This is my third onahole of this type but it's by far the best I've used.

-The exterior details on both sides are amazing.
-Feels amazing, has great suction, soft, bendable, quiet.
-The product itself overall feels innovative.

It's definitely a recommendation from me, try it out you won't be disappointed!
Translate review