Kunstvaginas

Kunstvagina’s zijn masturbatie speeltjes waarbij er zoveel mogelijk het uiterlijk maar vooral het gevoel van een echte vrouw nagebootst word. Niet alleen is de buitenkant van een kunstvagina realistisch… ook de binnenkant moet zoveel mogelijk natuurgetrouw en echt aanvoelen.

In ons assortiment vind je simpelere modellen kunst vagina’s / onahole's die net als bijvoorbeeld een Tenga gebruikt kunnen worden als masturbator, maar ook complete heupen die zelfs enkele kilo’s kunnen wegen om een nog realistischer gevoel te geven!

Japanse kunstvagina’s

Het zal je vast opgevallen zijn dat de meeste kunstvagina’s op deze pagina van Japanse afkomst zijn, dit heeft natuurlijk een reden: in Japan hebben ze het vervaardigen van Kunst vagina’s tot een heuse kunst verheven waardoor er steeds realistischere Kunstvagina’s op de markt komen.

In Japan hebben ze de term: Meiki, dat zoiets als perfecte vagina betekend. De Meiki kunstvagina’s zijn dan ook het idee van een perfecte vagina volgens de anatomie van de vrouw. Soms word er ook extra stimulans aan de kunstvagina's toegevoegd, zoals een grotere G-spot en meer vacuüm.

Welke kunstvagina kopen ?

Bij het kopen van een zo'n speeltje is het belangrijk om van te voren vast te stellen wat je belangrijk vindt. Zo kan het zijn dat je formaat of juist het gewicht belangrijk vindt. Maar het kan ook dat je juist een wat groter formaat kunstvagina wilt kopen.

Ook is het belangrijk goed te weten wat voor gevoel je verwacht van de kunst vagina. Zo zal het ene product meer vacuüm trekken als het andere en is de ene kunstvagina ruimer als de andere. Ook zijn er kunstvagina's met een extra laag aan de binnenkant, die meer stimulatie geeft dan de zachtere buitenkant.

Daarnaast zijn er ook kunst vagina’s die een variant met motoren bevatten. Een voorbeeld hiervan is de Meiki Kourin die in de AUTO versie nog realistisch is, doordat de motoren de bewegingen van geslachtsgemeenschap nabootsen!

Je kunt ons altijd vragen stellen via chat, email of telefoon over welke kunstvagina aan jouw wensen voldoet.