Toy's Heart

Toy's Heart

ToysHeart maakt al sinds de jaren negentig sex toys. De producten van ToysHeart zijn dan ook ver doorontwikkeld. Het bedrijf is gevestigd in Japan en hun team van meer dan 50 mensen werkt aan allerlei verschillende producten. ToysHeart is een betrouwbaar bedrijf met een enorme hoeveelheid ervaring, en iedere keer dat ze met een nieuw product komen weten we eigenlijk al van te voren dat we het geweldig gaan vinden.

ToysHeart streeft ernaar om realistische producten te maken, en de materialen die ze hiervoor hebben ontwikkeld lijken ook erg op zachte huid. Deze speciale materialen zijn natuurlijk volledig lichaamsveilig maar daarnaast zijn ze ook heel neutraal van geur en bevatten ze veel minder olie dan het materialen die sommige andere merken gebruiken.

Het FreshSkin materiaal is gemakkelijk schoon te maken: spoel het af, schud het water eruit en het is na vijf minuten helemaal droog. Het FineCross materiaal van Toy’sHeart schijnt zelfs een geheugen te hebben en zich aan te passen aan je vorm - en wie kan er nou nee zeggen tegen een sex toy die helemaal aan jouw vorm is aangepast? Het materiaal herstelt zichzelf natuurlijk wel, dus je hoeft niet bang te zijn dat de tunnels permanent vervormd raken: de volgende keer dat je de onahole gebruikt is deze weer zo goed als nieuw.

ToysHeart gaat voor simpele producten met een hoge kwaliteit, en hoewel sommige andere merken gefocust zijn op complexe meerlaagse onaholes maakt ToysHeart nog steeds veel uitmuntende onaholes die uit één laag bestaan.

Omdat ToysHeart staat voor een hoge kwaliteit duurt het ontwikkelingsproces van hun producten vaak lang: het kan wel een jaar duren voordat een product uiteindelijk wordt goedgekeurd. Voor iedere stap in het ontwerpproces wordt de textuur, rekbaarheid, vorm en geur van het product nauwkeurig onderzocht.

Iedere Onahole die ToysHeart maakt heeft haar eigen persoonlijkheid. Onschuldige maagden, afstandelijke schoolmeisjes, een bruid op de avond van haar bruiloft, een speelse, sexy heks… Ze hebben het allemaal, en nog veel meer! De liefdevol ontworpen verpakkingen hebben prachtige illustraties van de mooie vrouwen.

Als je van strakkere onaholes houdt en vindt dat de meeste onaholes te los zijn voor je zou je de Virgin serie moeten proberen. Deze onaholes zijn wat kleiner en de Virgin Age admission en Graduation vernauwen allebei tot een heerlijk smalle 2mm! Het eerder genoemde FineCross materiaal zorgt ervoor dat het materiaal goed terugveert en iedere keer dat je het gebruikt weer maagdelijk aanvoelt.

Als we dan toch een minpunt moeten noemen van ToysHeart is het dat de buitenkant van de onaholes er vaak bijna hetzelfde uitziet. Vergeleken met de prachtige verpakking en gedetailleerde tunnels voelt de buitenkant een beetje saai en gewoontjes. Dit is echter geen reden om de masturbators van Toy’sHeart links te laten liggen: het geweldige materiaal, de leuke thema’s en de betaalbaarheid maken dit tot een merk dat je zeker moet proberen.

1 to 12 of 46 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Ai Mashiro Air Doll

Ai Mashiro Japanese Blow-up Doll

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Sexy Sister Onahole from Toysheart

Sexy Sister Onahole

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Tight Innocent Pussy

Tight Innocent Pussy

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 37,95

Seventeen - Toysheart

Seventeen

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Seventeen Evolution - Toys Heart

SevenTeen Evolution

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Seventeen Bordeaux

Seventeen Bordeaux

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Seventeen Evo Soft

Seventeen Evo Soft

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

R-20 Toysheart

R-20

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

1 to 12 of 46 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren