100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kasya Musume

Kasya Musume

Dit motormeisje is altijd sexy en klaar voor gebruik! Deze gethematiseerde onahole van ToysHeart heeft een heerlijk wervelend tunnel ontwerp dat losjes geïnspireerd is op de brullende pistons en versnellingen van een motorfiets. Zorg voor een goede smering en het zal je zeker belonen!

Strakke maar zachte kunstvaginakaya musume

Het "Virgin Skin" materiaal van Toysheart staat erom bekend dat het zacht en elastisch is zonder de gebruikelijke nadelen van een zacht materiaal: het is niet plakkerig, geurend of broos. De keuze van het materiaal zorgt voor een mooi evenwicht in het ontwerp van het onahole: de tunnel is strak en vrij intensief gestructureerd, maar wordt niet overdreven stimulerend. In het schema van Toysheart zelf valt het in het bovenste (strakke) linkse (zachte) segment.

De opening van de Kaya Musume is een eenvoudige holte, met ronddraaiende groeven die naar het midden leiden, wat een zeer gemakkelijke toegang mogelijk maakt, zelfs als je nog niet volledig hard bent. Wat volgt is een gedeelte met micro-ribbels en een dikke bult die er omheen wentelt. De micro-ribbels zorgen voor een klevend gevoel, zoals de membranen van een vrouw die zich aan je penis vastklampen.

Stoot dieper en je voelt een beetje weerstand waar de tunnel strakker wordt. Spiraalvormige ribbels belagen je van alle kanten, met één grotere, meer prominente spiraal die een uitsparing in de wand van de tunnel creëert. Dankzij deze structuur buigt en wikkelt het zachte materiaal zich om je heen op onverwachte manieren, waardoor je meer plezier beleeft.

Het gebruik van de Kasya Musume onahole

Net als bij al onze onaholes raden we aan om glijmiddel van goede kwaliteit te gebruiken. Glijmiddelen op waterbasis beschadigen het materiaal van je onahole niet en zijn gemakkelijk afwasbaar. Als je het meeste uit je onahole wilt halen, raden we je ook aan om het een paar minuten voor te verwarmen met een onahole warmer: op deze manier wordt het net zo warm als een echt kutje.

Reinig het na gebruik eenvoudigweg met wat lauw water en droog het goed af voordat je het opbergt. Voor meer informatie over het netjes houden van je onahole en het verlengen van de levensduur kun je kijken op onze pagina over het schoonmaken van onaholes.

Kasya Musume, samengevat

Met zacht materiaal, een strakke tunnel en wervelende texturen is deze onahole een echte publiekstrekker... Maar je kan haar natuurlijk helemaal voor jezelf hebben!

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 370,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kasya Musume
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.