Verzendinformatie

Informatie over verzending binnen en buiten Nederland

  sex toys discreet verzenden

Hoe komt het pakket bij u aan?

Onze producten worden in een stevige kartonnen dozen verpakt en discreet verzonden. Op de doos staat geen logo, afbeelding, bedrijfsnaam of iets anders dat erop kan wijzen dat het van ons afkomt. Als afzender staat er MT op de sticker, en zelfs als je het afzender adres gaat googlen zul je ons niet vinden. U hoeft dus niet bang te zijn dat de pakketbezorger, de baliemedewerker of buur ziet waarvan het pakket afkomstig is. Ook uw rekeningafschrift is natuurlijk volledig discreet. 

Hierboven ziet u hoe de verpakking eruit ziet als hij bij u aankomt. De maat van de doos kan uiteraard verschillen. 

 

Levertijd en bezorging

 • Snelle levering binnen Nederland en België:
  Als u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt en voor een directe betaling kiest, heeft u het pakket de volgende dag in huis. Een directe betaling kan met iDEAL, PayPal of CreditCard (Master of Visa).
  Betaalt u via vooruitbetaling per bank dan neemt de overschrijving een dag of maximaal 2 dagen in beslag en wordt het pakket verzonden als het geld op de MultisafePay (de beste betaalpartner van Europa) rekening is bijgeschreven. Voor Belgische klanten kan de overschrijving een extra dag in beslag nemen.

  De pakketten worden bezorgd door PostNL. Uw pakket altijd traceerbaar via Track&Trace. De Track&Trace code krijgt u toegezonden via de email. 

  Klanten uit Belgie kunnen kiezen of ze hun pakket laten bezorgen met PostNL of B-Post, dit kunt u aangeven tijdens het bestel proces.

 • Alles wordt goed verpakt verzonden:
  De producten worden door ons zorgvuldig verpakt, zodat ze onbeschadigd bij u aankomen. 

 • Discreet verzonden:
  Uw producten worden discreet betaald en discreet verzonden. Niemand kan zien dat het afkomstig in van Motsutoys. Niet op de betalingstransactie en niet op de adressticker of op de doos. U hoeft dus niet bang te zijn dat de pakketbezorger, de baliemedewerker of buur ziet waarvan het pakket afkomstig is.

 • Pakje gemak:
  Uw kunt u pakket ophalen wanneer het u uitkomt op 1 van de 2500 pakjegemak locties in Nederland. U kunt de bestelling ophalen met uw legitimatie. U heeft verder geen afhaalbewijs of iets dergelijks nodig. Via Track&Trace (de mail die u van ons krijgt als de bestelling ingepakt en verzonden is) kunt u het pakket volgen en zien waar het zich bevind.

 • Wij bezorgen in de volgende landen: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk,Spanje, Verenigd-Koningrijk, Ierland, Portugal, Polen, Luxemburg, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Hongarije, Italië, Letland, Litouwen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zweden.

Verzendtarieven 

Verzenden binnen Nederland:

 • €5,95 per verzending bij in Nederland.

Verzenden buiten Nederland:

 • Verzendtarieven buiten Nederland verschillen flink per land. Kijk op onze internationale motsutoys.com site voor een up-to-date overzicht.

Alle producten worden uit eigen voorraad verzonden. Als een product in onze webwinkel op voorraad is, dan is het product ook daadwerkelijk (real-time) fysiek aanwezig in ons magazijn.