Virgin age 〜Graduation〜

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 57,45

Special Price € 52,45

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Virgin Age: Graduation

Ook de ‘Virgin Age: Graduation’ is geurloos en gemaakt van het duurzame Fine Cross materiaal, net als de al eerder uitgebrachte Virgin Age Admission.

Als je de verpakking ziet, zou je kunnen denken dat de Virgin Age: Graduation de oudere zus is van de eerdere Admission versie.
Zowel de binnen en buitenkant van deze kunstvagina kennen nog meer gelijkenissen met de voorganger, maar er zijn ook een paar verschillen:

Het materiaal

De Virgin Age: Graduation is een dubbel laagse kunstvagina. Dit wil zeggen dat de binnenste laag uit ander materiaal bestaat dan de buitenste laag.
De buitenste laag voelt zacht en donzig aan.
Als je de huidkleurige buitenste schaamlippen opzij trekt, zie je de binnenste laag. Deze binnenste laag heeft een roze kleur en zorgt voor meer stimulatie, doordat het materiaal iets minder zacht is.

Hieronder zie je de Graduation (links) en Admission (rechts) naast elkaar.

Virgin Age: Graduation

Toysheart heeft voor deze Graduation het Fine Cross materiaal en het Fine Cross IZUHA materiaal gebruikt. Beide materialen hebben de eigenschappen dat ze erg duurzaam zijn, reukloos en zo goed als olie vrij. En zonder dat het aan zachtheid of elasticiteit inlevert.
Je kan dit materiaal gerust likken, het is totaal onschadelijk (goedgekeurd door Japanse Ministerie van Gezondheid) en wordt niet plakkerig.

Upgrade jou Virgin Age:

Bevalt de Virgin Age Admission je? Dan is deze tweede versie een mooie upgrade.
De Virgin Age: Graduation is iets dikker, groter en zwaarder.

En ook de tunnel is verbeterd en wat langer gemaakt (123mm). Niet alleen is deze van ander materiaal gemaakt, ook heeft de tunnel een spiraal structuur in het midden van de tunnel.

Virgin Age Toysheart

Het gedeelte achter deze draaiende structuur, is bedekt met nopjes en bobbels.
Dit is erg stimulerend en als je denk dat dit het maximale was heb je het mis. Deze kunstvagina is een Virgin, dus redelijk strak, maar aan het eind wordt ze nog strakker. Hieronder zie je hoe dik de binnen muren zijn.

Virgin Age ~ Graduation onahole

Virgin Age: Graduation Maagdelijk?

Zoals je op de afbeelding kan zien, loopt het laatste gedeelte van de tunnel spits toe. Het voelt de eerste keer als of je niet verder kunt, alsof je penis tegen een muur oploopt. Maar duw je door dan zal je beloont worden.
Het eind is zo strak dat het weer van je penis af kan schieten, maar als je haar een paar keer diep penetreert, zal je merken dat ze al soepeler wordt.

Leg je haar vervolgens na het schoonmaken weer een tijd in de kast, dan zal het materiaal zich weer herstellen en zal ze weer strak aanvoelen bij een volgende keer.
Met de Virgin Age: Graduation heb je dus een maagdelijke ervaring, keer op keer.

Afmetingen Virgin Age: Graduation:

Lengte 150mm
Interne Lengte 123 mm
Gewicht 330g
Materiaal: Fine Cross

Extra informatie

MerkToysheart
# of holes1
Number of layers2
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length123mm
Product weight330gram
 1. Very niiice Review by yoko
  Product
  Service

  Feels very good. But makes for short sessions. (Geplaatst op 02-01-2019)

 2. Geweldig Review by Dikke Henk
  Product
  Service

  Veel beter dan de fleshlight! ik ging mijn fleshlight opgegeven moment dubbel vouwen om meer tegendruk te krijgen en daaraan is tie kapot gegaan. deze Onahole geeft precies die tegendruk die ik zocht omdat tie dicht is en nauw loopt op het eind. alle kleine details aan de binnenkant voelen geweldig aan.

  Het schoon en vooral het droog krijgen blijft moeilijk. ik durf hem niet binnenstebuiten te keren maar in water leggen en rotzooi uitknijpen werkt goed. vervolgens zo goed mogelijk droog porren met je vinger/potlood en katoenen zakdoek (Geplaatst op 21-05-2017)