Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 29,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Yandere onahole

De Yandere is een van de beroemdste archetypes in anime en hentai: toegewijd, liefdevol, intens... En meer dan een beetje gek en geobsedeerd. Ze is bereid alles te doen wat nodig is om bij je in de buurt te komen, en ze laat je niet meer gaan als ze je eenmaal in haar greep heeft. Gelukkig zal je dat niet zo erg vinden, want dit onahole ziet er geweldig uit en voelt geweldig aan!

Yandere onahole XTC japan

Yandere mini lichaam

Deze onahole heeft de vorm van een strak klein lichaam: kleine borsten, een subtiele ronding als taille, en prachtig gedetailleerde roze schaamlippen, compleet met clitorishoed en clitoris. Ze weegt bijna 700 gram, waardoor ze comfortabel is om met één hand te gebruiken en toch groot genoeg om met twee handen vast te houden als je wat geavanceerde bewegingen wilt proberen.

Het materiaal voelt zacht aan en veert gemakkelijk terug in vorm nadat je het hebt uitgerekt of gedraaid. De schaamlippen en de binnenkant van het kutje zijn van een iets ander materiaal gemaakt: minder zacht, en extra stimulerend. Dit roze materiaal voelt aan als een levensechte vagina!

De Yandere heeft dikke, verende wanden die voor extra grip en sensatie zorgen. Bij lichtgewicht onaholes rekt de tunnel vaak zonder enige weerstand uit, ongeacht het materiaal, maar deze dikke wanden zullen je uitknijpen tot de laatste druppel.

Een tunnel die niet loslaat

De Yandere van XTC Japan heeft een eenvoudig maar effectief tunnelontwerp, zoals we van dit merk gewend zijn. Spreid de roze schaamlippen van de Yandere uit elkaar, glijd naar binnen, en voel hoe de schaamlippen zich om je heen sluiten. Na een subtiel getextureerde ingang wordt de tunnel strakker en buigt hij af naar beneden. Hier wordt je langs een dubbele g-spot geleid, met twee bulten die stimuleren je op alle goede manieren stimuleren. De rest van de tunnel bestaat uit een groot aantal ringen, elk gevormd door talloze masserende bobbels. Hierlangs heen en weer glijden voelt geweldig, vooral met de nauwe doorgang die zich nog altijd om je schacht klemt.

Het ontwerp van de Yandere genereert zelfs een licht vacuüm, dat je na elke stoot weer naar binnen zuigt... Ze wil je niet meer loslaten! Wil je ten volle van dit effect genieten? Knijp dan de lucht uit de tunnel voor je naar binnen glijdt, en gebruik veel glijmiddel.

Yandere onahole: in het kort

De Yandere XTC onahole is een prachtig ontworpen onahole met een dubbellaagse structuur en een tunnel waar je geen genoeg van krijgt.

Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 11 cm
Tunnel lengte: 14 cm
Onahole gewicht: 695 gr
Merk: XTC Japan

Extra informatie

Merk XTC Japan
# of holes 1
Number of layers 2
Open/Closed Closed
Reusable Is reusable
Bone structure Nee
Theme Anime
Tunnel length 140mm
Product weight 695gram
 1. Nice Review by President
  Service
  Product

  The toy way more fun then expected.
  After getting use to the weight of the toy you really see why this bit beter(this is a bigger has more space) then smaller toys.
  It's easy to clean using cleaning stick.
  One downside I have is that the pink color faded fast.
  (Geplaatst op 08-11-2021)