100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / KYO Jeans Girl masturbator

KYO Jeans Girl – de lekkerste kont

Elke zomer verschijnen ze weer: lekkere meiden met hotpants die zo kort zijn dat je hun billen bijna kunt zien. Heb je ooit gefantaseerd over hoe het zou zijn om zo'n meisje over de keukentafel te buigen, haar hotpants eraf te scheuren en je uit te leven? Zo ja, dan is dit het perfecte speeltje voor jou! Zo niet, lees dan toch verder, want dit speeltje heeft nog vele andere kwaliteiten.

Mini Heup: alle rondingen, geen nadelen

Sommigen zeggen dat groter altijd beter is, maar bij heup masturbators en andere grote seksspeeltjes voor mannen heeft een groot formaat ook nadelen. De KYO Jeans Girl weegt 2200 gram: groot genoeg om van de mooi gevormde billen te genieten en met twee handen vast te pakken, maar niet zo groot dat het onhandig wordt.

➤ Lichter gewicht = makkelijk te gebruiken

Grote seksspeeltjes voor mannen kunnen weleens onhandig zijn, zeker als ze geen intern skelet hebben. Ze zijn geweldig als ze eenmaal klaarliggen, maar het wisselen van standje kan irritant zijn en bepaalde standjes zijn erg vermoeiend -- of een goeie work-out; het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt.

➤ Kleiner = eenvoudig schoonmaken

Het schoonmaken van een seksspeeltje na gebruik is niemands favoriete onderdeel. Hoe groter het speeltje is, hoe ingewikkelder dit wordt, omdat een nat en glad speeltje nog moeilijker te hanteren is dan normaal. De KYO Jeans Girl past in de meeste wasbakken, waardoor dit speeltje eenvoudig schoon te maken is.

➤ Minder materiaal = betaalbaarder

We kunnen er niet omheen: grotere speeltjes zijn duurder. Er is meer materiaal nodig, het kost meer werk om alle naden goed af te werken en het is duurder om te transporteren.

➤ Kleiner formaat = gemakkelijk op te bergen

De KYO Jeans Girl neemt minder ruimte in dan grotere speeltjes. Deze heup masturbator wordt geleverd met een plastic binnenverpakking die het speeltje goed ondersteunt, waardoor het zo lang mogelijk meegaat. Overweeg ook om een opbergzak aan te schaffen als je er zeker van wilt zijn dat de vochtigheid geen problemen veroorzaakt.

Seksspeeltje voor op z'n hondjes: strakke kont

tunnels


Als je dit speeltje vooroverbuigt, heb je gemakkelijke toegang tot beide ingangen, en de kont is verleidelijk strak. Je zult niet teleurgesteld zijn!
Nadat je langs de strakke 'kringspier' stoot, omhult de tunnel je helemaal en wrijven de verschillende texturen langs je van alle kanten. Van de zijkanten masseren grote ronden noppen je, terwijl lange, gladde ribbels je van boven een milde stimulatie geven. Aan de onderkant glijdt een lange genotsbobbel langs je heen.
Behalve, natuurlijk, als je een andere houding kiest: stuiter de KYO Jeans Girl op en neer in je schoot en draai haar verschillende kanten op om te voelen wat het lekkerste is. Het voelt heerlijk om in en uit te stoten, maar door het speeltje heen en weer te draaien kun je ook een mildere stimulatie creëren. Hierdoor kun je je hoogtepunt uitstellen en langer op het randje van een climax blijven.

Verleidelijke vagina

De KYO Jeans Girl is voorovergebogen en biedt zo haar strakke vagina aan je aan. De vorm is realistisch, met buitenste schaamlippen, binnenste schaamlippen en zelfs een clitoris met clitorishoed. Breng wat glijmiddel aan, sluit je ogen en je zult het nauwelijks van echt kunnen onderscheiden!

De binnenkant is echter een ander verhaal. KYO heeft niet gekozen voor een realistisch intern ontwerp, maar voor een structuur die net zo goed of zelfs beter aanvoelt. Omdat TPE-materiaal nu eenmaal niet hetzelfde is als vlees en spier, stellen realistische vagina-texturen soms teleur. Om deze reden kiezen veel merken voor een andere aanpak. De tunnel van de Jeans Girl begint met een reeks ribbels die één voor één langs je glijden. Hierna wordt de tunnel strakker en vormt het een strakke doorgang waar je doorheen kunt stoten. Vervolgens wordt de tunnel wat moeilijker om te omschrijven: de verschillende plooien, bobbels en bochten komen samen in een overweldigend lekkere sensatie.

KYO Jeans Girl Kenmerken

Gewicht: 2200 gram
Lengte: 19 cms
Breedte: 21 cm
Hoogte: 11.5 cm
Merk: KYO
Materiaal: eenlaags TPE

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 2.200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Beoordeling
Gereviewd door Wesley
Strakke afwerking goed op details gelet
Translate review
Product
Service
Finition hors norme et joli collector!!!
Gereviewd door Abderrahmane
En plus de pouvoir le poser en display sur mon étagère j ai été agréablement surpris de la sensation une fois à l intérieur. Petit mais costaud ????????
Translate review
Product
Service
Good product
Gereviewd door B
As my first onahip was a great experience.
Easy to clean product.
Stretched and gripped me well while using.
The softness and bounce of it was a fun addition while using it.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: KYO Jeans Girl masturbator
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.