This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell of Girls' Shoes

Smell of Girls' Shoes

Waarom zou ik een erotisch parfum gebruiken?

Als je over een mooie vrouw fantaseert, stel je je misschien voor hoe haar huid aanvoelt, hoe haar rondingen eruit zien, hoe haar gekreun klinkt en misschien zelfs hoe het voelt om bij haar naar binnen te glijden en haar vagina om je heen te voelen. Met het gevoel van een onahole en het beeld en geluid van porno heb je de meeste zintuigen al gestimuleerd.. Maar er blijft nog een belangrijk zintuig onbenut: geur!
Mensen onderschatten vaak hoe belangrijk geur is, maar dit zintuig is diep verbonden met onze herinneringen en onze verbeelding. 

Geur van meisjesschoenen

Veel mensen houden van voeten. Ze hebben een mooie vorm en zijn een intiem, gevoelig deel van het vrouwenlichaam. Schoenen spelen hier bijna de rol van lingerie; ze vouwen zich om de voeten, nemen hun vorm aan en stellen ze tentoon. Na een hele dag gedragen te zijn ruiken deze schoenen naar voeten... En daar is niets mis mee!
Dit geur-fetisj product van Tamatoys is gericht op mensen met een fetisj voor voeten, schoenen en lichaamsgeur. Het heeft verschillende, gelaagde geuren: niet alleen de licht zurige geur van zweet, maar ook de geur van schoenen met rubberen zolen en een algemene voetgeur. 

Hoe te gebruiken

Deze geur is vrij krachtig en is dus het beste te gebruiken in kleine hoeveelheden. Breng een enkele druppel aan op je onahole, een doekje, je hand of een paar schoenen. Laat het ongeveer een minuut zitten om de geur te laten ontwikkelen, en het is klaar om van te genieten! Je kunt uiteraard meer dan een druppel gebruiken, maar wij raden je aan voorzichtig te beginnen. De geur blijft een tijdje aanwezig.

Verpakking

Deze geur wordt geleverd in een klein glazen flesje met een tuitje dat je de geur druppel per druppel laat doseren. Ondanks dat dit een klein flesje is gaat deze parfum lang mee!

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  100% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Interessant parfum
Review by Gerben Jorik Smit
De meeste vrouwen vermijden mij in de buitenwereld. Maar zolang ik thuis ben met dit geweldige geurtje blijf ik ontzettend blij, sterker nog, mijn hond is er dol op.

Zeer goed product!
Review helpful?

International Reviews

Product
Service
Very Bad
Gereviewd door Nathan
Doesn't smell like shoes, smell like chemical products and it stinks a lot
Translate review