100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell of Female College Student geparfumeerd glijmiddel

Smell of Female College Student geparfumeerd glijmiddel

Stimuleer al je zintuigen en verdwijn in je fantasie! Dit geparfumeerde glijmiddel voelt niet alleen geweldig, het ruikt ook heerlijk.

Vrouwelijke geur

Sommige kleine fetisj-producten proberen een specifieke geur te vangen, zoals de geur van rubberen zolen die gedragen zijn in Japanse scholen. Dit geparfumeerde glijmiddel doet het anders en heeft een generieke maar plezierige vrouwelijke geur.

TamaToys zelf geeft geen echte uitleg bij deze geur, maar het ruikt bloemig, zoet en schoon; een combinatie van schone kleren en fris gewassen haar. De geur is een stuk meer verdund dan bij erotische parfums, dus dit Smell of Female College Student glijmiddel is niet overweldigend, zelfs als je er veel van gebruikt.

Sommige onaholes hebben een lichte geur, wat sommige gebruikers onprettig vinden. Meestal verdwijnt deze geur na een paar wasbeurten, maar als je direct van de geur af wilt, zal dit glijmiddel het effectief maskeren.

Voel elk detail

Dit glijmiddel is vrij dun vergeleken met andere Aziatische glijmiddelen, waardoor je iedere ribbel, bobbel en golf in je onahole duidelijk voelt. Als je van elke centimeter van het ontwerp van je speeltje wilt genieten zijn dunne glijmiddelen een must!

Heb je momenteel een onahole die een beetje saai is of te weinig stimuleert? Dan kan een dunner glijmiddel de uitkomst bieden.

Kortom

Smell of Female College Student geparfumeerd glijmiddel is een dun glijmiddel van hoge kwaliteit, en geeft een fijne vrouwelijke geur aan je onahole.

Eigenschappen

Geparfumeerd glijmiddel op waterbasis
120 ml plastic fles met klikdop 

keep reading

International Reviews

Product
Service
Good Smell
Gereviewd door Kevin
Le lubrifiant en lui meme est un peu collant, mais il tien bien
et l'odeur, effectivement senteur fleuri du japon.
Translate review
Product
Service
Probably the best choice for starters
Gereviewd door Sami
Best fragranced product I’ve yet tested! Also very handy because this is lube, so no separate smell bottles are required. The fragrance is not strong, and is a flowery type “body-like” smell. Also the lube is great quality, although in longer sessions tends to dry a bit faster than for example honki jiru.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Smell of Female College Student geparfumeerd glijmiddel
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.