Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 29,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

NUPU 3 Pussy Lips – Een Realistische 2 Hole Blowjob Toy

Vervul je seksuele behoeftes met de twee masturbatie holes van de NUPU 3 Pussy Lips. In tegenstelling tot andere onaholes biedt deze toy een realistische mond en vagina die beide over een verschillende textuur beschikken.

Kies tussen een mond en een vagina!

In tegenstelling tot andere onaholes die alleen op een vagina hole focussen, combineert de NUPU 3 Pussy Lips een mond en een vagina in één tunnel, vol met unieke stimulatie zones. De toy is gemaakt in een cilinder vorm wat ervoor zorgt dat je hem gemakkelijk vast kan houden, ongeacht van welke hole je aan het genieten bent.

Als je de mond gebruikt voel je rijen van zachte tanden die jouw penis stimuleren vanaf het moment dat je naar binnen glijdt. Eenmaal binnen in de mond geniet je van een blowjob die precies als een echte aanvoelt. Daarbovenop kan je extra diep de tunnel inglijden en het gevoel van een echte “keel” ervaren.

Aan de andere kant kan je de NUPU 3 Pussy Lips gebruiken als een onahole met een strakke vagina hole. De vagina heeft schaamlippen en heerlijke tunnel waar je penis soepel doorheen glijdt. Terwijl je naar binnenglijdt voel je de strakke gleuven en kralen binnenin die je helpen om heerlijk klaar te komen!

Ontdek realistische kenmerken van binnen en buiten

Aan de buitenkant lijkt de toy precies op een standaard onahole met een cilinder vorm. Echter als je er met je vingers doorheen gaat voel je een zachte, huidachtige textuur. De vorm van de buitenkant van de onahole maakt het makkelijk om deze met één hand vast te houden. Maar je kan hem natuurlijk ook met twee handen vasthouden als je meer kracht wilt zetten of de intensiteit wilt vergroten.

Naast de huidachtige textuur van de onahole’s buitenkant voel je ook een realistische mond en “throat” structuur als je de blowjob hole gebruikt. Geniet van een echte blowjob met de NUPU 3.

Daarnaast heeft de NUPU 3 Pussy Lips vagina hole een interne structuur die net als een echte vagina voelt, of misschien zelfs beter. Ondanks dat deze niet vanzelf nat wordt heeft deze vagina een triple g-spot zone en een verstrakkende zone die heerlijk aanvoelt.
Dankzij de stevige materialen kan je hem voor veel sessies gebruiken

De NUPU 3 Pussy Lips is gemaakt van hoge kwaliteit materialen die geschikt zijn voor alle gebruikers. Gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel stevig als elastisch is en weerstand biedt tegen de kracht van jouw stoten. Of je nou een snelle stoter bent of een langzaam-maar-diepe stoter, deze onahole zul je zeker veel plezier aan beleven.
Vergeet niet om de toy goed schoon te maken en te laten drogen, zodat je er extra vaak van kan genieten. Dankzij het ontwerp is het makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden. Je kunt hem afspoelen vanuit een van de gaten en snel de binnenkant van de onahole schoonmaken.

Specificaties:

Onahole lengte: 200 mm
Vagina Breedte: 75 mm
Mond Breedte: 72 mm
Mond Tunnel Lengte: 185 mm
Gewicht: 490 gram
Merk: XTC Japan

Extra informatie

MerkXTC Japan
# of holesNee
Number of layersNee
Open/ClosedNee
ReusableNee
Bone structureNee
ThemeNee
Tunnel length0mm
Product weight490gram