Monster Wet Chimera Onahole Hard

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 37,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Gucho Monster - Wet Vagina Chimera Onahole Hard

Begin je je een beetje te vervelen met gewone onaholes? Probeer eens een speeltje dat niet van deze wereld is! MagicEyes en Ride Japan maakten samen deze Gucho Monster onahole, die dankzij de ongebruikelijke materialen en texturen een ervaring creëert die je knieën doen knikken!

Monsterlijk Genot: de Chimera Onahole

Je kent de Chimera misschien als een figuur uit de Griekse mythologie: een krachtig monster met het lichaam van een geit, het hoofd van een leeuw en de staart van een slang. 'Chimera' kan echter de kruising van allerlei wezens aanduiden. Zo is deze pocket pussy een welgevormde vrouw met vleermuisvleugels en geitenhoorns. Ze heeft dan misschien geen giftanden of klauwen, maar ze is nog steeds gevaarlijk... Je zult misschien nooit meer je kamer willen verlaten!

Chimera Hard onahole

De onahole zelf heeft een fascinerend ontwerp: het doorzichtige, kristalachtige materiaal is gevormd in vloeiende ribbels en enkele getextureerde bobbels, waardoor het speeltje comfortabel vast te houden is: deze pocket pussy zal niet snel uit je handen glippen. Aan de voorkant krullen verschillende schaamlip-achtige plooien rond de gladde ingang. Ze zien er een beetje buitenaards uit, maar zijn er niet minder verleidelijk om.

In de verpakking vind je ook een gratis glijmiddel monster: geen sachet voor eenmalig gebruik, maar een klein 50 ml flesje, genoeg voor meerdere beurten.

Air Touch Materiaal

Het materiaal van de Gucho Monster onahole is ontwikkeld door Magic Eyes om een intensere stimulatie te verzorgen. Het materiaal is echter ook fijn om aan te raken en de stimulatie wordt niet overweldigend. Het Air Touch materiaal is perfect als normale onaholes iets te mild voor je zijn. Zelfs als je onaholes van doorsnee materiaal fijn vindt, is de Chimera Hard het proberen waard: gebruik flink wat glijmiddel en doe rustig aan -- het is buitengewoon opwindend om alle texturen een voor een langs je te voelen glijden.

Het doorzichtige materiaal heeft nog een ander, voor de hand liggend voordeel: je kunt jezelf zien terwijl je naar binnen glijdt en deze pocket pussy opvult en uitrekt. Het is niet voor iedereen, maar voegt zeker een extra dimensie toe aan de ervaring!

Chimera Hard: onmenselijk goede texturen

Aangezien dit speeltje is gebaseerd op een mythologisch wezen, had Magic Eyes geen probleem met het ontwerpen van een tunnel die weinig van de vagina van een echte vrouw weg heeft. Misschien is dit wel beter dan het echte werk?

Het open gedeelte rond de opening begeleidt je moeiteloos de pocket pussy in. Stoot door de strakke opening naar binnen en voel hoe de Chimera Hard je gretig opslokt. De gehele binnenkant is bedekt met allerlei verschillende texturen, van natuurlijke ribbels tot framboos-achtige groepjes bobbels. Een van de meest opvallende eigenschappen is de richel die zich over bijna de hele lengte uitstrekt: deze is bedekt met de kenmerkende micro-ribbels van Ride Japan, en kronkelt bij iedere stoot om je heen. Je kunt een ander soort stimulatie veroorzaken door de Chimera Hard ondersteboven te keren of rond te draaien terwijl je hem gebruikt, wat dit tot een veelzijdige onahole maakt.

Net als bij elke andere onahole is het nodig om glijmiddel op waterbasis aan te brengen voor gebruik. Het type glijmiddel dat je kiest heeft invloed op de ervaring: een dunner, vloeibaarder glijmiddel zorgt ervoor dat je elk detail voelt, wat de ervaring nog intenser maakt. Een dikker glijmiddel met hogere viscositeit maakt de texturen iets milder en zorgt voor een minder stimulerende ervaring. Het gratis glijmiddel wat bij de Chimera Hard zit inbegrepen is prima om mee te beginnen!

De Chimera Hard in het kort

De Gucho Monster - Wet Vagina Chimera Onahole Hard is opnieuw een geweldige onahole van Magic Eyes, en is een perfect speeltje als je op zoek bent naar een intense ervaring. Probeer deze onmenselijk lekkere texturen; we garanderen dat je bereid zult zijn je ziel te verkopen aan de Chimera.

Gewicht: 400 gr
Lengte: 17 cm
Breedte: 6,5 cm
Tunnel lengte: 16 cm
Materiaal: Elastic Hard Touch
Gemaakt door: MagicEyes & Ride Japan

Extra informatie

MerkMagic Eyes