Tororochi

(1)
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tororochi

Tororochi 

Iedere keer als wij een nieuw Magic Eyes product ontvangen weten we al dat het iets moois zal zijn... en Tororochi is geen uitzondering! Als je wilt weten wat dit speeltje zo geweldig maakt, lees dan verder!

Verpakking

Magic Eyes doet altijd haar uiterste best met de verpakkingen, en gebruikt alleen de mooiste afbeeldingen. Op de doos van de Tororochi zien we een beeldschoon Japans meisje met kort haar, een slank lichaam en grote, onschuldige bruine ogen. Haar knoopjes zijn los en onthullen haar passende lingerie. Ze trekt haar slipje omhoog en streelt haar schaamlippen. Ze is misschien niet heel ervaren, maar ze staat klaar om te experimenteren! Zoals op de doos staat: laten we helemaal losgaan!

Onahole

De Tororochi zelf heeft de vorm van een slank vrouwenlichaam, met kleine borsten, zachte rondingen en een klein buikje. De schaamlippen zijn lieflijk en rond, een beetje opgezwollen en erg uitnodigend.
Als je jezelf in deze mini-torso inbrengt zul je voelen hoe lekker strak ze is. Het flexibele materiaal zal uitrekken om ruimte voor je te maken, maar blijft zeker strak, zoals je mag verwachten van een speeltje gebaseerd op een onschuldige vrouw. Aan het begin van de tunnel kom je een aantal smalle stukken tegen, waar je, bijna als een schaamvlies, doorheen zult moeten stoten. Deze stukken zijn bedekt met kleine noppen, die voor een zeer realistische ervaring zorgen. Het materiaal dat hier gebruikt is, is steviger dan aan de buitenkant en erg stimulerend! Na de spectaculaire ingang kom je terecht in een licht gebogen tunnel, bedekt met noppen en kleine ribbels. Dankzij de strakke tunnel zal deze structuur je heerlijk bevredigen, ook al ziet het er misschien subtiel uit.
Aan het einde van de Tororochi zul je een eindkamer bereiken. De tunnel wordt hier iets wijder en de wanden zijn zachter, zodat je eikel niet overmatig gestimuleerd raakt door de strakke tunnel.

Dubbellaags ontwerp

Magic Eyes verwerkt vaak verschillende materialen in haar speeltjes, zodat ieder plekje precies voelt zoals je wilt. In dit geval is de buitenkant van de Tororochi zacht, flexibel en huidachtig. De binnenkant is gemaakt van een roze materiaal dat iets steviger is. Dit materiaal zorgt voor een intensere stimulatie en grotere duurzaamheid. Hierdoor zal dit speeltje niet snel beschadigen!

Het vacuüm zuigt je naar binnen!

Als je wilt ervaren welk genot dit speeltje je kan bieden, zorg er dan voor dat je de lucht uit de tunnel knijpt voordat je jezelf naar binnen brengt. Zo creëer je een licht vacuüm en zal het speeltje je na iedere stoot weer terug naar binnen zuigen.


Schoonmaken

Het spreekt voor zich dat je het meeste plezier uit je onahole zult halen als je goed voor haar zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je haar grondig af onder de kraan. Knijp vervolgens zo veel mogelijk water uit de tunnel, en duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je haar inwrijven met een beetje maïzena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder.

Onervaren, maar niet onkundig

Veel mensen zullen denken dat een onervaren meisje minder goed in bed is als een ervaren meisje, maar de Tororochi zal je keer op keer tot een climax brengen. Haar strakke, licht gebogen tunnel met stimulerende noppen voelt fantastisch, en dankzij het geweldige materiaal en ontwerp van Magic Eyes zal dit zeker een van je favorieten worden!

Eigenschappen

Lengte: 15 cm
Breedte: 8.5 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 500 gram

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Fijn, maar matige kwaliteit
Gereviewd door henk
De sensatie is fijn, echter na 3 keer gebruik al uitgescheurd en kwestie van enkele keren tot het compleet onbruikbaar is.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 500,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tororochi
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.