Nikutai Kankei - Physical Relationship - 7,5kg Sexpop

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Nikutai Kankei - Physical Relationship - 7,5kg Sexpop

Physical Relationship - Nikutai Kankei 7,5kg Sexpop

De Physical Relationship ook wel Nikutai Kankei genoemd heeft een gewicht van maar liefst 7,5kg! De eerste vraag die bij ons opkwam was; hoe groot is deze sexpop?
De lengte is 47,5cm bij 33cm breed met een hoogte van 18cm. Een redelijke grote romp dus, niet zo groot als de 20kg zware levengrote ‘Real Body Julia’, maar hé de Nikutai Kankei is ook een stuk goedkoper. Als je Magic Eyes (het merk achter deze torso) kent, weet je dat ze erg vernieuwend zijn en keer op keer met spraakmakende en zeer vernieuwende ontwerpen komen.

De Nikutai Kankei is een realistische sexpop masturbator, deze torso is een lust voor het oog. De buitenkant heeft mooie ronde vormen en veel details. Zoals de fraaie neklijn, de navel, het schaambeen en de ronde heupen. We mogen de in het oog springende heerlijke F-cup natuurlijk niet vergeten. Deze grote borsten hebben zeer fraaie tepels in een natuurlijk kleur.
De borsten voelen natuurlijk en knijpbaar aan net als de rest van het lichaam. Ze kunnen ook gebruikt worden om tussen te penetreren.

Nikutai Kankei Ruggengraat

Een torso van 47cm gemaakt van TPE, zal zonder versteviging alle kanten op zwengelen. Daarom is er een ruggengraat in de Nikutai Kankei gemaakt.
Haar middel en dijen zijn heerlijk kneedbaar en toch is dit een stevige torso! Haar bovenlichaam kan soepel naar achteren buigen en ook weer terug. Doordat er premium urethaanmateriaal is gebruikt, dit materiaal is sterk en wordt ook wel omschreven als 'geheugen schuim', omdat deze polyurethaan soort, weer in zijn oorspronkelijke vorm teruggaat. 

Nikutai Kankei Body

Dit maakt de achterkant van de Nikutai Kankei ook enorm sexy. Het is door wetenschappers vastgesteld dat mannen een hoek van 45 (of groter) enorm sexy vinden. Mede daarom hebben sterren als Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashion een schoonheidsideaal.
Met een hoek van 45 graden komt er minder druk op de heupen, hierdoor waren de vrouwen beter in balans. Wat bij baren, maar ook bij lang naar voedsel zoeken grote voordelen had. Het risico op  rugletsel werd door deze hoek drastisch verkleint.
Dit soort ‘garantiebewijs’ is in duizenden jaren in ons mannen brein geprogrammeerd en daarom vinden we dat nu nog steeds erg sexy.

Twee tunnels:

Van een 7,5kg zware sextoy mag je natuurlijk twee tunnels verwachten. De vaginale tunnel is kronkelend en heeft een wervelende structuur. In het midden van de tunnel zit een sterke bocht die uitmond in de baarboeder.
De anale tunnel is rechter en behoorlijk strak. Deze is ook voorzien van groeven en kuiltjes voor stimulatie. Er zijn in de anale tunnel vijf stadiums gemaakt, die je voelt tijdens de penetratie.

Nikutai Kankei 7,5kg torso

Nikutai Kankei 7,5kg Torso Body kenmerken

Afmetingen: 475 x 330 x 180 mm
Gewicht: 7,5 kg
Flexibele rug
F-cup borsten
Twee tunnels
Vaginale tunnel lengte: 105mm
Anale tunnel lengte: 110mm
Maat: 475 x 330 x 180 mm (19 x 13 x 7 ")

Kortom:

De Nikutai Kankei sexpop is knijpbaar en kneedbaar waardoor je een goede grip hebt tijdens het gebruik, terwijl haar lichaam ook stevigheid heeft.

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Mixed feelings
Gereviewd door James

Meer informatie

# of holes 3
Gewicht 7.500,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Bone structure With bone structure
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Nikutai Kankei - Physical Relationship - 7,5kg Sexpop
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.