G PROJECT

G PROJECT

G-Project is een Japanse fabrikant van sex toys met oog voor detail en kwaliteit. Hun doel is om toys te maken die voor iedereen geweldig zijn, of je nu een onahole-expert bent of net je eerste toy gekocht hebt.

Puni Virgin Serie

Van hun Puni Virgin serie hebben we drie heerlijke toys: de Puni Virgin, de Puni Virgin 600 en de Puni Virgin 1000 Fuwatoro. Ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een lekker gedetailleerd ontwerp aan de binnenkant. Absoluut een aanrader!

De Puni Virgin is de kleinste in deze serie en is een echte klassieker. De Virgin is ontworpen in samenwerking met Toy’s Heart en als de gecombineerde creativiteit en ervaring van deze twee merken hebben geleid tot een geweldige onahole. Het materiaal is zacht en soepel, de tunnel voelt geweldig aan… Geen onnodige complexiteit, gewoon een goede onahole!

De Puni Virgin 600 is de “grote zus” van de Virgin. Op de doos staat een vrolijke tiener in schooluniform. Wordt je al opgewonden of is dat een onahole in je broek? Deze masturbator weegt 600 gram en ligt goed in de hand. Door de curve van haar taille en heup kun je haar goed vastgrijpen.

De Puni Virgin 1000 van G Project is de zwaarste van de drie en weegt, zoals je misschien al verwacht, 1000 gram. Natuurlijk moet je nooit tegen een meisje zeggen dat ze lekker zwaar is, maar bij deze onahole is het flinke gewicht absoluut een pluspunt. Je kan het materiaal vastgrijpen en er in knijpen, het is heerlijk zacht. Fuwatoro betekent ongeveer “luchtig”en deze beschrijving is heel toepasselijk: zelden hebben we een onahole gevoeld die zo zacht is! Het materiaal wiebelt en schudt mee. Hoe groot je ook bent, het materiaal van de Puni Virgin 1000 Fuwatoro rekt mee. Dankzij het speciale materiaal kan je deze onahole zelfs op en neer laten stuiteren. Dat moet je absoluut een keer proberen!

Alle drie deze onaholes zijn gemaakt uit een massief stuk materiaal. Sommige toys hebben een meerlaags design, en hoewel dit een grotere variatie aan stimulatie kan bieden kunnen de verschillende materialen ook losraken van elkaar, vooral als je je onaholes graag binnenstebuiten keert om ze te laten drogen. Het ontwerp uit één soort materiaal zorgt ervoor dat de Puni Virgin serie makkelijk schoon te maken is, wat ze zeer geschikt maakt als eerste onahole - of voor degenen die geen zin hebben om lang bezig te zijn met het schoonmaken.

Natuurlijk weet G-Project dat het ontwerp van de dozen belangrijk is voor veel van hun fans. Zodoende hebben ze nauwe banden met de tekenaars die voor hun werken, en op de website kun je alle art nog een keertje goed bekijken. Hier zie je ook wie iedere tekening gemaakt heeft en krijg je een link naar hun persoonlijke pagina. Zeer netjes van G-project!

1 to 12 of 42 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Puni Virgin 1000

Puni Virgin 1000

€ 102,45
Puni Virgin Ride
Little Hip Kominato main
Niku-man delta onahole

Niku-Man Delta

€ 67,45
Niku-Man Raw ultrasoft onahole

Niku-Man RAW

€ 67,45
Niku-Man 2200 soft and chubby big onahole

Niku-Man 2200

€ 137,45
Goku Tama Virgin Bubble Onahole

Goku Tama Virgin Bubble Onahole

Normale prijs: € 47,45

Special Price € 42,45

Ju-C 7 Tight Embrace G-Project Onahole
Puni Virgin 3200 onahole Japanese pocket pussy

Puni Virgin 3200

€ 202,45
Goku Hida Virgin Octopus Onahole
Goku Hida Virgin 1100 catgirl onahole neko

Goku Hida Virgin 1100

Normale prijs: € 137,45

Special Price € 122,45

Hon-Mono Hard onahole Japanese pocket pussy

Hon-Mono Hard

€ 42,45

1 to 12 of 42 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren