Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Dit idool onahole van G-Project combineert hun Grow-Up materiaal met een intense en gevarieerde textuur die je niet loslaat.

Japanse onahole kwaliteit

Vooral bij producten die je zo intiem gebruikt als onaholes, wil je je er goed in voelen, toch?

Goku-Bira virgin onahole GProject

G-project is gevestigd in Japan en hun producten worden niet alleen daar gemaakt, maar zij gebruiken ook alleen Japanse materialen. Op deze manier kunnen ze vertrouwen op de kwaliteit en veiligheid van hun producten, aangezien de gezondheids- en veiligheidsnormen in Japan tot de hoogste ter wereld behoren.

Het resultaat is een onahole die heerlijk aanvoelt: zacht en rekbaar, maar niet plakkerig zoals sommige onaholes kunnen zijn. Het heeft een zeer geringe geur en het oppervlak wordt niet olieachtig. Zoals bij alle TPE onaholes zal het nog steeds baat hebben bij een beetje onderhoudspoeder zo nu en dan, maar je zult er niet veel van nodig hebben.

Een onahole met een intense textuur

AZoals duidelijk te zien is op de doorsnede foto's, heeft de Goku-Bira Virgin een aantal gevarieerde en goed gedefinieerde texturen. Nadat de strakke ingang zich om je schacht heeft gegrepen, voel je een combinatie van masserende bolletjes, genotsbobbels en natuurlijke ribbels en lijnen die aan alle kanten tegen je aanduwen. Dankzij het flexibele materiaal rekken en knijpen ze zich om je heen en bewegen ze bij elke stoot heen en weer.

Het resultaat is een onahole die je echt "vastgrijpt", waardoor een geweldige stimulatie ontstaat zonder dat het te intens wordt. De combinatie van een rekbaar materiaal met een diepe textuur werkt ongelooflijk goed!

Het leent zich uitstekend voor een gevarieerd stoot patroon: stoot niet alleen maar zo snel mogelijk in en uit, maar probeer het langzaam aan te doen, of draai het een beetje van links naar rechts om de ervaring nog beter te maken.

Goku-Bira Virgin specificaties

Lengte onahole: 13,5 cm
Breedte onahole: 6,5 cm
Tunnel lengte: 11,5 cm
Gewicht van de onahole: 300 gr
Merk: G-Project

Extra informatie

MerkG PROJECT
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length115mm
Product weight300gram