Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 57,45

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Deze onahole van 400 gram blonk uit dankzij een ongebruikelijke combinatie van materialen en een lange, zeer goed ontworpen tunnel. Laat dit gezwollen kutje in je leven en ontdek het plezier dat het brengt!

Wat is een Mori-Man?

Sommige vrouwen zijn gezegend met een grote venusheuvel en grote labia majora. Wanneer ze opgewonden zijn, zwelt de regio nog verder op veel mannen vinden dit extreem opwindend! De illustratie op de verpakking toont een meisje in maid-lingerie dat over je heen staat en haar mori-man kutje aan je laat zien terwijl ze plagend aan de bandjes van haar dunne ondergoed trekt.

De Mori-Man onahole van G-Project heeft de look en feel van een mori-man vagina, hoewel de details een beetje zijn vereenvoudigd. Het voorste deel van dit seksspeeltje heeft de vorm van gezwollen buitenste schaamlippen en is gemaakt van hun "melting soft" materiaal dat er ongelooflijk uitziet en aanvoelt.

Mori-man onahole: de tunnel

Mori-man's kutje begint met een luxueus zachte sensatie als het eerste deel van de onahole je opslokt. Dit eerste deel is zeer rekbaar en zacht..

De poort structuren beginnen in het zachte materiaal, en gaan verder in het gewone stevige materiaal. Hierdoor voel je de intensiteit toenemen naarmate je dieper naar binnen gaat, waarbij de vijf ringen elk op hun beurt over je schacht glijden.

Wat volgt zijn de "Puni Hida Mountains"; een reeks golvende getextureerde ribbels. De kleine lijntjes geven het materiaal extra weerstand en grijpen zachtjes je huid als je ze passeert, terwijl de ribbels om je heen knijpen en bewegen. Dit gedeelte wordt naar het einde toe strakker, waardoor de stimulatie opnieuw toeneemt.

Het laatste deel van de mori-man onahole is een vacuümkamer: deze gladde, ronde kamer sluit niet alleen om je eikel, maar creëert ook een mild zuigeffect. Hoe werkt dit? Knijp gewoon de lucht uit de tunnel voordat je erin gaat, en het materiaal dat probeert terug te stuiteren naar zijn normale vorm zal een zuigende kracht creëren die je na elke stoot weer naar binnen trekt.

Mori-Man onahole in het kort

Onahole lengte: 17 cm
Breedte onahole: 7 cm
Tunnellengte: 15 cm
Gewicht: 400 g
Dubbele materiaal constructie
Inclusief gratis glijmiddel sample en opbergzakje
Merk: G-Project

Extra informatie

MerkG PROJECT
# of holes1
Number of layers2
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length150mm
Product weight400gram