Puni Virgin 1000 Fuwatoro

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Virgin 1000 Fuwatoro

PUNI VIRGIN 1000 Fuwatoro

Als je de Puni Virgin 1000 Fuwatoro uit de verpakking haalt, weet je niet vat je voelt! Wauw, wat is de Fuwatoro zacht en rekbaar!

Een betere beschrijving is misschien, fluffy, bouncy, jelly, maar niet blubberig of vettig. Het materiaal voelt schoon en glad aan.
De gesealde plastic zak, waar de kunstvagina inzit, ziet er helder uit. Ondanks de zachtheid geeft dit product dus geen olie achtige vlekken af wat je bij andere zachtere producten vaak ziet.

De kunstvagina heeft een redelijke hoogte en breedte, daardoor flabbert ze niet alle kanten op en heb je toch nog een zekere grip op haar, ondanks het zachte materiaal.

Handzaam, maar het gevoel van een heup

De Puni Virgin 1000 Fuwatoro is een grote kunstvagina (1kg). Ze pakt lekker vast met twee handen, maar is ook goed met één hand te gebruiken. Aan de voorkant heeft de Puni Virgin 1000 Fuwatoro grote schaamlippen, de achterkant geeft uitzicht op haar mooie billen. Het materiaal is moeilijk te beschrijven, maar moet je gewoon voelen!

PUNI VIRGIN 1000 Fuwatoro

Fisten?

Voordat je een kunstvagina gebruikt, doe je natuurlijk wat glijmiddel in de tunnel. Met de Puni Virgin 1000 Fuwatoro gaat dat heel makkelijk. Ik stopte er gelijk twee vingers in…. toen drie, vier… wow ze is echt super flexibel. Zou mijn vuist er ook in passen vroeg ik mij af en na mijn duim toegevoegd te hebben was ik de kunstvagina aan het fisten (vuistneuken).

Dit geeft wel aan hoe flexibel deze kunstvagina is. Het zachte materiaal voel heerlijk aan en een groot voordeel is dat het snel de warmte van je lichaam aanneemt.

De tunnel:

Het begin van de tunnel is bedekt met twee rijen van ribbels aan de linker en rechter kant en één rij ribbels aan de boven en onderkant. De rest van de tunnel heeft ook bochten, ribbels en kronkels, maar door de zachtheid in combinatie met glijmiddel voel je daar om je penis niet extreem veel van. Toch voel je de structuur wel, maar vooral het materiaal zorgt voor een heerlijke ervaring.

1000 Fuwatoro

Ze voelt een beetje jelly achtig in je hand, maar blijft ze goed in vorm door dat er veel materiaal is gebruikt. De Puni Virgin 1000 weegt, zoals de naam al aangeeft 1000gram, ofwel 1 kg.

Kom stuiterend klaar

Waar het materiaal van de Puni Virgin 1000 Fuwatoro zich goed voor leent is het bouncen/stuiteren van de kunstvagina om je penis. Het stuiterige effect geeft je een nieuwe masturbatie ervaring en in combinatie met de structuur en het vacuüm, laat deze kunstvagina je net zo lekker klaarkomen als een strakke hardere kunstvagina.
Het vacuüm dat de Puni Virgin 1000 geeft is groot en ondanks de zachtheid voel je ribbels en stimulerende structuur bij elke beweging.

Als je deze kunstvagina omdraait voelt de tunnel anders aan en je buik kletst dan tegen haar ronde billen.
Als je niet van hard en strak houd, is dit een kunstvagina waar je enorm van zult genieten!

Schoonmaken:

De Puni Virgin 1000 is een van de meest makkelijke kunstvagina’s als het om schoonmaken gaat. Doordat ze zo stretchbaar is, kan je er gemakkelijk water doorheen spoelen. Binnenstebuiten keren gaat ook makkelijk, zodat je haar kan laten drogen.

De Virgin Puni 1000 Fuwatoro maten:

Zacht flexibel materiaal
Afmeting: 170 x 120 x 100 mm (6.7 x 4.7 x 3.9 ")
Gewicht: 1 kg (2,2 lbs)
Inclusief glijmiddel samples
Inclusief schoonmaak stampertje
Het materiaal voelt heel bijzonder aan in je handen

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puni Virgin 1000 Fuwatoro
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.