This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Meiki no Hinkaku Shitatsu

Meiki no Hinkaku Shitatsu

De Meiki no Hinkaku Shitatsu is één van de eerste Meiki's waar echt onderzoek voor gedaan is door (vrouwen)artsen. De Meiki no Hinkaku Shitatsu is een kunstvagina die zowel aan de binnen als buitenkant heel natuurgetrouw is.

De tunnel  heeft een hele kleine diameter, waardoor je met je penis de wanden als het ware opzij duwt, zoals ook gebeur bij een echte vagina van een vrouw.
Het zachte materiaal zorgt ervoor dat ondanks de kleine diameter van de tunnel, deze Meiki niet heel erg strak is.
Ze voelt natuurgetrouw aan en is wereldwijd na jaren nog steeds een populaire kunstvagina.  Om dit meesterwerk af te maken wordt de Meiki geleverd in een mooie houten doos.

Tunnel Meiki no Hinkaku Shitatsu

De tunnel van de Meiki no Hinkaku Shitatsu heeft een lichtere bocht dan de Meiki no Hinkaku Uetsuki de bocht van deze kunstvagina is in het begin wat rechter. De tunnel is bedekt met nopjes en kleine ribbeltjes die gescheiden worden door enekele vernauwingen.
De G-spot (verdikking) zorgt voor een extra stimulerend effect aan de onder of bovenkant, afhankelijk hoe je deze Meiki houd. 

hinkaku-shitatsuki dwarsdoorsnede

Breng voldoende glijmiddel in de tunnel en op uw penis aan voor gebruik. Je kunt de meiki een beetje kneden nadat je wat glijmiddel in de opening hebt laten lopen, zodat dit goed verdeeld wordt. Of door met je vinger het glijmiddel te verspreiden in de tunnel.  
Door het draaien van de Meiki tijdens het masturberen kunt u genieten van een gevoel dat net zo is als de verandering van de positie in echte sex.

Na gebruik kunt u de Meiki no Hinkaku Shitatsu schoonmaken door deze eenvoudig binnenste buiten te keren als een sok. Laat haar altijd goed drogen, dat is heel belangrijk voor het behoud van de kunstvagina. Als er vocht achterblijft ontstaat schimmel, je kunt dit voorkomen door wat talkpoeder of maizena te gebruiken. Bescherm het tegen hoge temperaturen en vocht, bewaar de Meiki op een schone plaats.

Meiki kunstvagina handleiding

Totale lengte: 16cm, maximale breedte: 8cm, Gewicht: 640 gram 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 640,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1