Botebara Pregnant Belly Onahole

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 159,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Ben je het zat om steeds dezelfde soort onaholes te gebruiken en wil je graag echt iets anders proberen?

Botebara Pregnant Belly Onahole is de perfecte toy die meer spanning aan je masturbatie ervaring toevoegt. Ze is speciaal ontwikkeld voor mannen die weten hoe machisch het kan zijn om met een zwangere vrouw seks te hebben. Er zijn geen andere zwangere onaholes op de markt, zover wij weten, de Botebara Pregnant Belly onahole met dit thema dan ook echt uniek.

Ontdek twee tunnels van een hoogzwangere onahole

De 'hoofdattractie' van de Botebara Pregnant Belly Onahole is de zachte buik je kan vastpakken en in kan knijpen. Terwijl het materiaal aan de buitenkant net aanvoelt als een echte huid, maakt de harde binnenkant de zwangere buik enorm realistisch.
Naast de zachte huid aan de buitenkant en het harde materiaal aan de binnenkant van de buik heeft Seiraku Toys ook nog gebruik gemaakt van een derde materiaal om nog meer realisme en voldoening te creëren. Beide tunnels zijn gemaakt van een donkerrode laag die vrij stevig is en een aangename druk uitoefent op je penis terwijl je in-en-uit de onahole beweegt.
Alle drie de lagen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, duurzaam materiaal dat erg lang meegaat en vrij makkelijk te onderhouden is.

Veel details zorgen voor ongelooflijk realisme

De ontwerpers van de Botebara Pregnant Belly Onahole hebben aandacht aan de details besteed, zowel voor het design als de structuur van de tunnels.

Aan de buitenkant kan je direct al genieten van de camel toe vagina en een lichte lijn die vanaf de zwangere buik naar beneden loopt. Er zit ook nog een schattige kleine navel op de buik die het er nog realistischer uit laat zien. Als je van deze onahole van de achterkant wilt genieten, heb je een prachtig gevormde kont om naar te kijken en vast te houden terwijl je de strakke anaal tunnel inglijdt.

Laat ons je nu meer vertellen over het belangrijkste onderdeel van elke onahole: de tunnel. Botebara Pregnant Belly Onahole heeft er twee! Hoewel ze verschillend zijn, geven beide tunnels je de ultieme voldoening. 

De doos heeft een leuke strip en ziet er zoals we van Seiraku Toys gewend zijn weer opwindend uit! 

Botebara Pregnant Onahole

Twee strakke tunnels voor een gevarieerde ervaring

De vagina van de onahole heeft meerdere stimulerende vernauwingen direct achter de ingang van de tunnel. Daarna voel je een groter stimulerend membraan en zodra je jezelf harder naar binnen duwt kom je in de “speed-up” zone. Hier wordt de tunnel een stuk krapper wat een geweldige sensatie geeft op de top van je eikel.
De anaal tunnel van Botebara Pregnant Belly Onahole is meer traditioneel, maar het is gemaakt met een geweldig oog voor details en kwaliteit. Deze tunnel is strakker en heeft verschillende bobbels over de gehele lengte die een meer intense ervaring bieden.
Voeg wat glijmiddel toe en begin je avontuur in de Botebara Pregnant Belly Onahole. Welke tunnel probeer jij als eerst uit?

Specificaties:

Hoogte: 18 cm
Lengte: 21 cm
Breedte (dij-dij): 20 cm
Taille: 60 cm
Lengte anale tunnel: 13 cm
Lengte vagina tunnel: 15 cm
Gewicht: 2,3 kg
Merk: Seiraku Toys

Extra informatie

MerkSeiraku Toys
# of holesNee
Number of layersNee
Open/ClosedNee
ReusableNee
Bone structureNee
ThemeNee
Tunnel length0mm
Product weight2300gram