Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 62,45

Special Price € 52,45

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Big Slut Angel onahole

Na het succes van de Slut Angel besloot XTC Japan iets nóg beters te maken... Hetzelfde, maar dan groter! Hetzelfde kwaliteitsmateriaal, hetzelfde mooie ontwerp, dezelfde geweldige tunnel, maar bijna twee keer zo groot qua gewicht! 

Waarom is een grote onahole beter?

Disclaimer: het is natuurlijk allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur. Maar er zijn bepaalde situaties waar een grotere onahole beter is dan een kleinere:

  • Meer om vast te houden: De Big Slut Angel kan je met twee handen vasthouden, waardoor je meer controle hebt en er meer bewegingen mogelijk zijn. Probeer haar maar eens over je heen te trekken terwijl je de bovenste helft een beetje draait!
  • Realistischer gevoel: De dikkere wanden bieden een beetje meer "grijpkracht", net als een echt kutje zou doen.
  • Langere tunnel: Er is meer ruimte binnenin de Big Slut Angel, dus heeft XTC Japan besloten de tunnel langer te maken - maar nog steeds met dezelfde verbazingwekkende texturen.
  • Meer om naar te kijken en mee te spelen: Het grotere lichaam ziet er beter uit, en je kunt de heupen, kont of tieten vastpakken terwijl je geniet van haar kutje.

Goddelijk kutje

Je kunt meteen wat glijmiddel aanbrengen en haar kutje verkennen, maar je kunt je ook opwarmen door jezelf eerst te trakteren op een thigh job. Dankzij haar grotere omvang is de Big Slut Angel een uitstekende thigh job onahole! Houd de dijen tegen elkaar en stoot door de nauwe dijspleet. De zachte dijen van de engel zullen over je schacht glijden, en je zult de verleiding moeten weerstaan om in haar natte kutje te glijden...

Als je eindelijk toegeeft en haar neukt, zal haar tunnel je omhullen met haar zachte materiaal. Direct na de ingang, die zich stevig om je schacht klemt, vormen de binnenste schaamlippen een tweede poort. De subtiel geribbelde textuur voelt heerlijk aan en wordt iets strakker naarmate je dieper gaat. Op het strakste punt zorgt een genotsknobbel voor een beetje extra stimulatie voordat je een rijk gevarieerd gebied bereikt met knobbels, plooien en ribbels die van alle kanten tegen je aan wrijven. Probeer haar lichaam op verschillende manieren te draaien om nog meer gevarieerde stimulatie te krijgen.

Alsof dat nog niet genoeg is, wacht er aan het einde van de tunnel een speciale traktatie op je: de baarmoeder van de Big Slut Angel! Terwijl je door de baarmoederhals duwt en voelt hoe deze zich om je heen uitstrekt, omhullen de gladde wanden van de baarmoeder zachtjes je eikel - en dat terwijl de rest van de tunnel nog steeds je schacht masseert!

Big Slut Angel in het kort

Deze uitstekende onahole van XTC Japan ziet er geweldig uit en heeft een zeer plezierig, gevarieerd tunnelontwerp. Zoals altijd krijg je met XTC Japan echt waar voor je geld. 

Onahole lengte: 23 cm
Breedte onahole: 11 cm
Tunnel lengte: 13 cm
Gewicht: 920 gram
Merk: XTC Japan

Extra informatie

MerkXTC Japan
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length130mm
Product weight920gram