100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / The Secret of Meiki

The Secret of Meiki van G-Project zal je helemaal opslokken, met haar zachte Momochi materiaal en ongelooflijke texturen die je rillingen van genot geven.Secret of meiki onahole

Dik kutje

De meeste onaholes zijn rond, met misschien wat lichte ribbels er omheen om het er beter uit te laten zien. The Secret of Meiki heeft een heel ander design: Het lichaam is slank genoeg om gemakkelijk met één hand vast te houden, maar het kutje aan de voorkant is groot en sappig, met een paar lekkere dikke lippen om tegenaan te stoten! Meestal krijg je dit gevoel alleen met onahips of veel grotere onaholes, maar met dit design krijg je de ervaring zonder het extra gewicht.

Ongelooflijke textuur

Wat je achter die schaamlippen staat te wachten is niet minder spectaculair: de hele binnenkant is bekleed met zeer goed gedefinieerde en stimulerende texturen voor intens genot.

Enkele kleine bobbeltjes begeleiden je naar binnen in het kutje, waar je door een iets nauwer gebied moet stoten. De tunnel heeft verschillende rijen masserende nopjes aan de onderkant, en lange strelende ribbels langs de bovenkant. Elk van deze ribbels heeft een speciaal design die een unieke en zeer plezierige stimulatie geven als ze over je schacht glijden. Bij elke stoot voel je de ribbels een beetje kronkelen, wat een zijwaartse beweging geeft aan het in-en-uit stoten. Aan de achterkant van The Secret of Meiki komen de genots bobbels samen in een kleine 360 graden kamer waar ze zich om je eikel wikkelen elke keer als je helemaal naar binnen duwt.

Al deze verschillende texturen vloeien samen in een golf van genot, en als je van meer gevarieerde stimulatie houdt kun je het onahole draaien om de verschillende texturen op verschillende plekken te voelen.

Hoewel de texturen er in het grootste deel van het onahole hetzelfde uitzien, varieert de intensiteit dankzij de dikte van de wand. Waar de wand dikker is, grijpt The Secret of Meiki je harder, terwijl de minder dikke wanden voor een iets mildere stimulatie zorgen.

The Secret of Meiki in het kort

Met een prachtige cameltoe pussy, verschillende wanddiktes, een ongelooflijk goede textuur en kwaliteitsmateriaal, is de Secret of Meiki een zeer plezierige onahole die nét een beetje anders is dan de meeste op de markt.

Lengte onahole: 16 cm
Breedte onahole: 7,5 cm
Onahole hoogte: 10 cm
Tunnellengte: 12,5 cm
Onahole gewicht: 430 g
Merk: G-Project

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 430,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: The Secret of Meiki
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.