Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Mil-Max: Een Melkfles Blowjob Toy

Alhoewel dit niet voor iedereen een favoriet onderwerp is, kennen we allemaal wel iemand die er weleens aan gedacht heeft om in een melkfles te masturberen of zelfs in andere objecten die gek of verontrustend zijn voor anderen. Er is een grote kans dat ook jij je weleens hebt afgevraagd of je jouw penis in een melkfles kan schuiven, alleen is een glazen fles niet zo stimulerend. XTC Japan lost dit probleem op voor iedereen die hier nieuwsgierig naar is met de melkfles vormige onahole: Mil-Max.

Deze onahole heeft TPE-materiaal aan zowel de buitenkant als de binnenkant, wat het veilig maakt voor de huid. Het materiaal is stevig en elastisch waardoor het makkelijk rekt en je stevig kunt stoten net zoals bij iedere andere onahole en pocket pussies.

Echter heeft de Mil-Max meer te bieden dan alleen een onahole met een ongebruikelijk uiterlijk.

Smalle verpakking met een blonde cowgirl als cover

De Mil-Max is verpakt in een minimalistische verpakking. Op de verpakking zie je een hoop Japanse tekst dat uitleg geeft over de mogelijkheden van het product en instructies over hoe je het kan gebruiken. Maar wat echt je aandacht zal grijpen is de halfnaakte cowgirl die een melkfles vasthoudt.
De houding van de cowgirl vertelt je dat zij met deze toy klaar is om jou droog te melken.

Melk jezelf tot een orgasme

Je kan de Mil-Max gebruiken om jezelf tot een orgasme te melken door je pik door de strakke tunnel vol met massage kralen te schuiven. Ondanks de vorm van een melkfles kan deze onahole je volop seksuele stimulatie geven. Als je het gat van de fles binnengaat en jezelf in de flessenhals duwt, voel je de strakke binnenwanden van de toy jouw penis omsluiten.

Binnenin de Mil-Max zie en voel je talloze massage kralen perfect op een rij die jou met elke stoot verder stimuleren. Als je de toy gebruikt met een goed glijmiddel voel je direct de textuur van een hele strakke vagina. Ondanks dat de Mil-Max eruitziet als een melkfles, is het nog steeds zo’n onahole die harde strakke ervaring geeft.

Meerdere lagen van de tunnel met verschillende structuren voor jouw seksuele behoeftes

In tegenstelling tot andere saaie onaholes met een enkele tunnellaag die je dezelfde strakke textuur geeft, biedt de Mil-Max meerdere texturen aan om van te genieten. Elke textuur heeft een andere combinatie van knobbels en ribbels die je penis stimuleren als je hem naar binnen schuift. Je kunt ook in de bovenkant van de toy knijpen om een aangenaam vacuümgevoel te creëren.

Wat jouw seksuele verlangens ook zijn, je kan de Mil-Max gebruiken als een stamina trainer en voor een snelle en harde masturbatie sessie of voor strakke en snelle bewegingen na een stressvolle dag op werk. Je hebt alleen een paar druppels glijmiddel nodig en je kan jezelf direct droog melken met deze onahole.
Reinig en spoel de binnenkant van de Mil-Max na elke sessie en laat hem goed drogen, om de duurzaamheid en kwaliteit van het TPE-materiaal te behouden.

Bestel deze low-budget onahole nu bij MotsuToys

Specificaties:

Totaalgewicht: 170 gram
Lengte: 147 mm
Breedte: 60 mm
Merk: XTC Japan

Extra informatie

MerkXTC Japan
# of holesNee
Number of layersNee
Open/ClosedNee
ReusableNee
Bone structureNee
ThemeNee
Tunnel length0mm
Product weight170gram