Puni Virgin Ride

(1)

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Virgin Ride

Puni Virgin Ride

De samenwerking tussen G-Project en Ride Japan heeft weer een nieuw pareltje aan de Puni Virgin reeks toegevoegd: de Puni Virgin Ride. Op het eerste gezicht lijkt deze onahole op de originele Puni Virgin, maar ook Ride Japan heeft haar bijdrage geleverd aan dit product.

Een idool binnen handbereik

Op de doos staat een afbeelding van een prachtige jonge vrouw met een strak gympakje onder haar uniform. Ze zou lid kunnen zijn van een van de vele idolengroepen uit Azië: deze aantrekkelijke, getalenteerde en hardwerkende meisjes zijn de droom van elke man. Ze is duidelijk klaar om haar lichaam te verkennen. Help jij haar een handje?

Puni Virgin Plus: nog beter dan eerst!

Als je bekend bent met de andere Puni Virgin onaholes heb je ongetwijfeld gemerkt dat de Puni Virgin Ride hier in sommige opzichten op lijkt. Het gewicht en de vorm lijken erg op de originele Puni Virgin: het slanke lichaam met een gleuf als vagina ziet er verleidelijk uit en past gemakkelijk in je hand. 300 Gram is volgens velen het ideale gewicht voor een onahole: dik genoeg voor wanden die realistisch aanvoelen, maar niet zo dik of zwaar dat het moeilijk wordt het speeltje met één hand te gebruiken.

De tunnel begint met een nauwe ingang die zich lichtjes aan je vastklampt. Vervolgens omhullen vier genotsbobbels bedekt met ribbels je van alle kanten, gevolgd door nog vier bobbels (deze keer bedekt met noppen) in een iets andere hoek dan de eerste reeks. Door de Puni Ana Ride op en neer te bewegen en om je heen te draaien zorgt deze tunnel voor een prikkelende massage. Hierna volgt een van de specialiteiten van Ride Japan: micro-ribbels. Het is onmogelijk deze kleine ribbels afzonderlijk te voelen, maar de resulterende textuur zorgt ervoor dat de tunnel zich op een heerlijke manier aan je vastklampt. Deze specifieke tunnel met micro-ribbels heeft een bloemvorm, met zes ribbels die licht tegen je aan wrijven.

Het laatste gedeelte van de tunnel heeft een zogenaamde baarmoederstructuur. Een nauwe doorgang geeft toegang tot een kleine ronde kamer. De ingang glijdt net onder je eikel op en neer, of je kunt hem over je eikel heen laten glijden. De baarmoederkamer zorgt ook voor extra stimulatie dankzij een sterk vacuüm: knijp simpelweg de lucht uit de tunnel voordat je naar binnen glijdt, en er ontstaat vanzelf flink wat zuigkracht in de onahole!

Uitstekend Materiaal

De Puni Ana Ride is gemaakt van Bungee Touch, een zacht en extra elastisch materiaal. Dit betekent dat het speeltje geschikt is voor allerlei formaten: het rekt uit tot bijna twee keer de originele lengte! Bovendien is dit materiaal extra duurzaam en eenvoudig schoon te maken. Wat wil je nog meer?

Kortom..

De compacte Puni Virgin Ride is een stap vooruit op tunnel van de populaire Puni Virgin door een van de populairste structuren van Ride Japan te gebruiken en het materiaal te verbeteren.

Puni Virgin Ride Kenmerken

Lengte: 13.5 cm
Tunnel Lengte: 
Breedte: 7 cm
Hoogte: 6 cm
Gewicht: 300 gram
Samenwerking tussen G-Project en Ride Japan

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
nice
Gereviewd door kenneth
This is not my first onahole and altough it's not expensive and the feeling is okay (but not great) overall it didn't match my expectations.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 300,00 g
Reusable Is reusable
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puni Virgin Ride
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.