Masturbators

1 to 12 of 193 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Gokuatsu Lover

Gokuatsu Lover

€ 49,95
Puna Ana DX Hard

Puni Ana DX Hard

€ 139,95
Estimated shipping date: 11th June 2018
Minami Schoolgym Onahole

Minami Schoolgym Onahole

Normale prijs: € 59,95

Special Price € 39,95

Virgin Matchless

Virgin Matchless

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 17,95

Mugen Onahip main

Mugen ∞ Double insert hip

Normale prijs: € 129,95

Special Price € 59,95

Kupaa Aika onahole with box packaging

Kupaa Aika

€ 49,95
Kupaa Aoi onahole

Kupaa Aoi

€ 49,95
Love Style 48

Love Style 48

€ 147,95
R-20 Puni

R-20 Puni

€ 42,95
Tenga Flip Zero

Tenga Flip Zero

Normale prijs: € 99,95

Special Price € 97,95

1 to 12 of 193 products

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

Een masturbator is hét speeltje voor de man, wat voor vrouwen dildo’s zijn, zijn masturbators voor mannen. Het is dus een seksspeeltje waarmee je masturbeert. Je kunt erin klaarkomen en er zijn modellen die voor eenmalig gebruik zijn gemaakt en herbruikbare modellen.

Een masturbator is in de basis een koker met ribbels en nopjes waarmee de man kan masturberen.

Maar op de basis masturbator zijn allerlei variaties, denk aan versies die nauwer of juist ruimer zijn bijvoorbeeld. Maar er zijn ook materiaal verschillen. Een andere variatie die erg populair is, is de masturbator met vacuüm functie waarbij een blowjob gesimuleerd wordt.

Waar een masturbator zich onderscheid van een kunstvagina is vooral in het nabootsen van een vagina. Waar een kunstvagina er vooral uit moet zien als een vrouwelijke vagina en ook zo aanvoelen worden masturbators gemaakt voor optimaal genot!

Veel modellen geven dus meer gevoel dan een echte vagina of kunstvagina, al zijn er tegenwoordig ook genoeg kunstvagina's die de realiteit ver voorbij gaan. Sommigen mensen noemen dit over-stimulatie, anderen noemen dit geweldig!

Tenga masturbator

Misschien wel de bekendste merk in dit segment is de Tenga Masturbator. De Tenga was dan ook de eerste discrete masturbator die niet direct geassocieerd werd met een kunstvagina. Dit gecombineerd met een fantastisch gevoel tijdens het masturberen maakt de Tenga masturbators een van de meest geliefde producten op de markt voor sextoys voor mannen. Dit merk heeft herbruikbare varianten, high-end modellen en simpele cups.

Tenga kopen >>

Masturbator kopen

Maar naast de Tenga zijn er nog veel meer masturbators die meer dan waar voor je geld leveren, in de masturbators categorie op Mytenga vind je een selectie van deze sekspeeltjes.
Zo is er naast Tenga bijvoorbeeld ook de Heps Otris, meer informatie over de artikelen zelf, lees je op onze productpagina's. 

Je bestelling bij mytenga.nl wordt indien voor 23:00 besteld, de volgende dag nog 100% discreet geleverd!
We hopen dan je veel genot beleefd aan je masturbator.