100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Little Hip Kominato

Little Hip Kominato

Soms komen grootse dingen in een klein pakketje -- en dat is zeker het geval bij de Little Hip Kominato! Hoewel 600 gram niet bepaald zwaar is voor een onahip, heeft deze kleine heup masturbator van G-Project een bijzonder uitgesproken karakter!

Licht, atletisch en energiek

Het meisje op de verpakking glimlacht verlegen naar je. Ze heeft niets aan onder haar gekreukte witte blouse, en houdt een kop koffie vast. Ze is geen type voor franjes en kanten lingerie: het leven hoort simpel en leuk te zijn, vindt ze. Haar jonge lichaam heeft kleine borsten en lichte rondingen, en jaren van fanatieke sport hebben ervoor gezorgd dat ze een uitstekend uithoudingsvermogen heeft. Hoe lang houd jij het vol met zo'n meisje?

Pocket Pussy met ingewikkeld ontwerp

The Little Hip Kominato heeft een smalle taille en een lekkere ronde kont. Het gebruikte materiaal voelt zacht en realistisch aan.
Misschien verwacht je door het eenvoudige uiterlijk van het personage op de doos ook een eenvoudig onahole ontwerp, maar G-Project heeft zich uitgesloofd bij het ontwerpen van de tunnel van deze onahole. Je kunt gemakkelijk door de opening naar binnen glijden, maar deze wordt al snel nauwer. De Little Hip combineert grote bobbels met delicate plooien, die elkaar in verschillende richtingen afwisselen. Aan het uiteinde bevindt zich een kleine ronde ruimte die bedekt is met kleine zachte ribbels. De tunnel van de Little Hip buigt iets op en neer, waardoor je de stimulatie kan veranderen door de onahole heen en weer te draaien. Het ontwerp is zo ingewikkeld dat je nooit iedere 'zone' afzonderlijk zult voelen, maar de uiteindelijke sensatie is fantastisch.

Dubbellaags onahole ontwerp

Little Hip Kominato heeft een dubbellaags ontwerp. De buitenste laag is speciaal gemaakt om de huid van een vrouw na te bootsen: het voelt zacht aan en is iets elastisch. De rode binnenlaag ziet er niet alleen verleidelijk uit als je de vagina van de Kominato openspreid; het materiaal klampt zich ook aan je vast voor een extra realistische ervaring.

Een pocket pussy schoonmaken

Het schoonmaken van seksspeeltjes kan een gedoe zijn, maar de Little Hip Kominato is vrij eenvoudig te reinigen. Spoel de tunnel grondig uit na gebruik, en zorg ervoor dat je alle overblijfselen tussen de plooien dieper in het speeltje bereikt. Droog de onahole vervolgens goed af om vervelende geurtjes en bacteriegroei te voorkomen. Wil je het schoonmaakproces van je pocket pussies nog eenvoudiger maken? Koop dan onze speciale onahole reinigingsproducten.

Little Hip Kominato Kenmerken

Hoogte: 13.5 cm
Tunnel lengte: 10 cm
Breedte: 12 cm
Diepte:: 8cm
Merk: G-project
Gewicht: 600 gram
Inclusief G -roject 5ml lotion sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Little Hip Kominato
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.