Ereshkigal Cherry 6.1KG

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 249,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Deze prachtige onahip van Seiraku toys is gemaakt van hoogwaardig materiaal, heeft een prachtig 360 graden design, en heeft twee zeer plezierige tunnels.

Een godin die op je wacht

Ereshkigal is de godin van de onderwereld, volgens de Sumerische mythologie. Eeuwenoud en machtig, zij regeert over het rijk van de doden en zorgt voor de zielen.ereshkigal hentai art fate onahip onahole

Maar zelfs machtige godinnen willen soms een beetje plezier hebben! Ereshkigal heeft het lichaam van een jonge vrouw in bezit genomen en wil van wat sterfelijke pleziertjes genieten zolang ze hier is... Wil jij haar een leuke tijd bezorgen?

De verpakking van Seiraku heeft twee prachtige kunstwerken, die beide pronken met de belangrijkste troef van Ereshkigal: haar kersvormige kont. De luxueuze doos is zeer stevig en heeft een prachtige gouden print, waardoor het duidelijk is dat je op het punt staat een premium hoogtepunt te beleven.

Een perfect kontje

De Ereshkigal Cherry onahole weegt iets meer dan 6 kg en is ongeveer 30 cm breed. Daarmee is zij groot genoeg om realistisch aan te voelen, maar niet zo groot en zwaar dat ze moeilijk te verplaatsen wordt. Het ontwerp ziet er van alle kanten goed uit, of je haar nu voorovergebogen hebt in doggy style, op haar rug legt met haar benen gespreid, of haar in cowgirl style bovenop je zet.

Seiraku ging voor een zeer levensecht ontwerp, met realistische vormen en verhoudingen. De buik is mooi gedefinieerd en de rugspieren komen goed uit als ze haar onderrug kromt. Twee subtiele kuiltjes zijn geplaatst boven haar mooie ronde kont. Tenslotte lijkt het kutje van Ereshkigal Cherry bijna griezelig veel op het echte werk: het hoogwaardige elastomeer materiaal houdt veel detail vast en je kunt alle kleine oneffenheden, lijnen en plooien zien die een echte huid ook heeft.

Twee goed gedefinieerde tunnels

Het kutje van Ereshkigal Cherry is niet alleen mooi aan de buitenkant! De binnenste texturen op deze onahip zijn zeer goed doordacht en schitteren echt dankzij de dikke wanden en het mooie materiaal.

Wanneer je in Ereshkigal's kutje glijdt passeer je eerst de twee poort structuren die zich rond je schacht vastgrijpen en helpen bij het opnieuw aanbrengen van glijmiddel bij elke stoot. Wat volgt is een combinatie van oneffenheden en vormen die te complex zijn om te beschrijven, met verschillende texturen die tegen je aanduwen en alle juiste plekjes raken. Naar achteren toe vind je een langer gedeelte met enkele texturen die lijken op een parelsnoer, die je naar een kleine kamer leiden met een subtiel geribbelde baarmoeder... Wauw!

Maar Ereshkigal biedt je natuurlijk ook graag het genot van haar "onderwereld" aan. Nadat je je door het strakke kontgaatje hebt geduwd wachten er verschillende blokken van stimulerende texturen op je, met een beetje tussenruimte. Omdat het materiaal zacht en rekbaar is, bewegen de blokken bij elke stoot heen en weer en trakteren je op een geweldige massage. De achterkant van de anale tunnel heeft verschillende lange hobbelige ribbels die heerlijk aanvoelen wanneer ze over je schacht en eikel glijden.

Grijp Ereshkigal's ronde billen vast terwijl je keer op keer in haar zachte tunnel stoot!

Ereshkigal Cherry onahip in het kort

Seiraku geeft ons opnieuw een geweldig seksspeeltje, met een prachtig ontwerp van binnen en van buiten. Het geweldige materiaal en de gevarieerde tunnels voelen geweldig aan.

Zo'n lekker kontje verdient het om aanbeden te worden!

Onahole breedte: 30 cm
Onahole hoogte: 18 cm
Onahole lengte: 27 cm
Gewicht: 6,1 kg
VLengte vaginale tunnel: 14 cm
Lengte anale tunnel: 12 cm
Materiaal TPE (Elastomeer)
Merk: Seiraku Toys

Extra informatie

Merk Seiraku Toys
# of holes 2
Number of layers 1
Open/Closed Closed
Reusable Is reusable
Bone structure Nee
Theme Anime
Tunnel length 140mm
Product weight 6100gram
 1. Mooi ding Review by Jeffrey
  Product
  Service

  Ik heb er al veel gehad maar dit is de mooiste en zwaarste.
  Geen nare chemische lucht schoonmaken ook niet zo een punt droogmaken vel keukenrol oprollen en het is zo gedaan. je moet geen dunne penis hebben dan is deze niet zo geschikt juist de dikte zorgt voor goed gevoel.
  beter deze heup als handwerk. (Geplaatst op 11-07-2022)