Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Houdt je ervan om in controle… te zijn; Of wil je de controle verliezen? Met dit nieuwe Onahole van G-Project, de Ju-C (Juicy) serie begin je met de eerste en eindig je met de tweede, dankzij het plezier dat je over je hele lichaam laat rillen door deze Onahole.

Een G-Project training Onahole

G-Project laat zien dat een Onahole niet groot hoeft te zijn om leuk en veelzijdig te zijn: hoewel de Ju-C 7 slechts 265 gram weegt en 16 cm lang is, biedt het meer mogelijkheden dan veel grotere Onaholes. Door het zachte, transparante materiaal kan je de functie zien die dit pocket kutje zo interessant maakt: de drie zwarte staven die rond om de tunnel verdeeld zijn. Het ontwerp van de buitenkant is vergelijkbaar met de andere Onaholes in de serie: een afgeronde cilinder met verhoogde rand aan de voorkant en een kuiltje bij de ingang voor het eenvoudig inbrengen.

ju-c 7 De tunnel van Ju-C 7

De tunnel lijkt erg op die van de Ju-C 6, een getest en goedgekeurd ontwerp. Na de ingang is er een kleine ruimte die speciaal ontworpen is om bij elke stoot glijmiddel op te nemen en opnieuw aan te brengen. Qua stimulatie is dit een fijne ribbel om langs te glijden, maar het belangrijkste doel ervan is om te voorkomen dat er glijmiddel uit lekt.

Dan schuif je in een lange tunnel met talloze geribbelde ringen, waar talloze kleine uitsteeksels voor stimulatie zorgen. Omdat het materiaal vrij zacht is, is het gevoel niet erg intens of overweldigend - maar je kan dit wel opvoeren door gebruik te maken van de plezierstaven!

Het volgende deel van Ju-C 7 is een tunnel met een kleine ronde kamer met flexibele spiraalvormige vinnen. Door hier langzaam voorbij te duwen kan je de ribbels één voor één langs je heen voelen glijden, terwijl het sneller gaan zorgt dat ze in elkaar over gaan.

De laatste kamer is wat groter, maar zorgt voor meer dan genoeg plezier: verschillende grote ronde masserende bobbels zijn verspreid over de wanden van de ruimte. Deze gladde, zachte halve bollen geven een massage aan het gevoelige puntje van je penis.

Controleer de stimulatie en versterk deze

Als je een echt intens orgasme wilt ervaren, kan je dat het beste bereiken door meerdere keren op te bouwen tot een bijna-climax, voordat je jezelf uiteindelijk laat klaarkomen. Deze manier van masturberen, ook wel bekend als orgasmebeheersing, kan ook helpen om je seksuele uithoudingsvermogen te vergroten.

Terwijl je dit kan doen met eender welke Onahole is de Ju-C 7 er perfect voor, omdat je met minimale inspanning de stimulatie kan verhogen en verlagen: knijp gewoon een beetje harder en de plezierstaven zullen dichter bij de tunnel komen en de stimulatie verhogen.

De plezierstaven zijn gemaakt van een materiaal dat twee keer zo stevig is als het transparante Momochi-materiaal. Door ze naar het midden te knijpen worden de texturen van de tunnel strakker tegen je aan gedrukt, maar de staven hebben ook een eigen textuur: ze hebben een kleine zigzag textuur die iets extra's toevoegt. ju-c

Maak de ervaring nog gevarieerder door verschillende patronen uit te proberen. Doe bijvoorbeeld 3 stoten met knijpen en 3 zonder, of knijp elke keer als je je terugtrekt en laat los om weer naar binnen te glijden. Experimenteer en ontdek wat je het lekkerst vindt!

Vacuüm zuigende Onahole

Nog meer verschillende mogelijkheden in deze kleine Onahole? Absoluut! Het ontwerp van G-Project's Ju-C Onahole vormt een licht vacuüm. Om dit te ervaren, breng je veel glijmiddel aan en knijp je alle lucht eruit voordat je naar binnen glijdt. De Onahole opening vormt een afdichting rond je schacht, zodat er geen lucht meer in kan komen. Wanneer je je uit de Onahole terugtrekt, zal hij proberen om weer terug in vorm te komen, waardoor hij je terug naar binnen trekt. Deze zuigkracht verhoogt de doorbloeding, wat de ervaring aangenamer maakt.

Ju-C 7 Kort samengevat: een Strakke Omhelzing

G-Project heeft een ongelooflijke hoeveelheid plezier geperst in een heel klein en heel betaalbare Onahole. Je kan het niveau van de stimulatie al doende onder controle houden, waardoor je alles kan afstemmen op wat je het lekkerst vindt, of een oefening kan creëren om je seksuele uithoudingsvermogen te vergroten en meer intense orgasmes te ervaren. Wij vinden het een geweldige aanvulling op de Ju-C serie!

Onahole lengte: 16 cm
Onahole breedte: 5,5 cm
Tunnel lengte: 14,5 cm
onahole gewicht: 285 gram
Merk: G-Project
Gemaakt in Japan, met hoogwaardige Japanse materialen
Bevat een staaltje glijmiddel en eenvoudige opbergtas

Extra informatie

MerkG PROJECT