This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Goku Hida Virgin 1100

Goku-Hida Virgin 1100

Deze toevoeging aan de Virgin lijn van G-Project is een onahole met hoge stimulatie en een tunnel die volledig bedekt is met goed gedefinieerde vlezige ribbels. De prachtig gevormde mini-romp geeft je iets om naar te kijken terwijl je in haar stimulerende tunnel stoot.

Mini-sekspop romp met rondingen

Met een gewicht van 1100 gram en een lengte van 21 centimeter van de kont tot de hals is deze romp duidelijk veel kleiner gemaakt - maar hij heeft nog steeds een absoluut prachtig ontwerp dat stimulerend is om naar te kijken en aan te raken. De Goku-Hida Virgin 1100 heeft de vorm van een zandloper met een slanke taille, een schattige ronde kont en grote, zachte borsten compleet met tepels. Zoals veel Virgin onaholes van G-Project heeft het ook een klein kutje met uitgesproken schaamlippen: een schattig klein spleetje waar de binnenste schaamlippen helemaal niet zichtbaar zijn. Voel de kromming van de taille of speel met de stevige ronde borsten - en zie haar maag opzwellen als je bij haar naar binnen stoot!

Goku Hida Virgin 1100Stimulerende geribbelde tunnel: vierzijdige contactpunten

Deze tunnel van onahole heeft een zeer stevige textuur en het strakke kutje levert veel stimulatie op. Er zijn vier lange ribbels die bijna over de hele lengte van de tunnel van Goku-Hida lopen, elk bedekt met goed gedefinieerde vlezige lijnen. Terwijl je naar binnen glijdt, voel je al deze lijnen langs je heen glijden. Omdat ze op vier afzonderlijke ribbels zijn geplaatst, kan je ook experimenteren met het twisten, draaien of masseren van het speelgoed om je heen om verschillende soorten stimulatie te krijgen.

De tunnel heeft een echt 3D-ontwerp, waarbij de tunnel naar verschillende kanten buigt en verschillende ribbels naar voren komen of een beetje terugtrekken. Hierdoor ontstaan punten die intenser zijn, en punten die iets zachter zijn.

Het laatste deel van deze onahole is een afgeronde kamer met gladde wanden die zich rond je eikel sluiten, waardoor er een zachte stimulatie ontstaat op het meest gevoelige puntje van je penis.

Een duurzaam pocket kutje van hoge kwaliteit uit Japan

Het materiaal van deze onahole van G-Project is gemaakt als perfecte aanvulling op het ontwerp: het is zacht en rekbaar genoeg dat de ribbels goed aanvoelen en zich aanpassen aan jouw vorm en grootte. Met een harder materiaal zouden de ribbels hard worden en overprikkelen, waardoor je huid wordt geschraapt, maar met dit materiaal voelt het geweldig aan. Er wordt zelfs gezegd dat het Grow-Up materiaal zich na verloop van tijd aan je aanpast, waardoor er een gepersonaliseerde onahole ontstaat!

De onahole is gemaakt in Japan met Japanse materialen. Japan staat bekend om zijn hoge standaarden op het gebied van veiligheid van materialen, productie en kwaliteitscontrole, en als gevolg daarvan staan de onaholes van G-Project bekend als veilig en gaan ze lang mee. 

Dikke wanden voor een levensecht gevoel goku hida virgin 1100

Zoals je kan zien in de doorsnede zijn de wanden van de Goku-Hida Virgin 1100 enkele centimeters dik. Dit is geen verspilling van materiaal, of vulling om het er goed uit te laten zien. In feite draagt het veel bij aan het algehele gevoel van de onahole. Met dikke, vlezige wanden als deze zal een pocket kutje tegen je aanduwen als je naar binnen schuift, waardoor je een levensecht gevoel krijgt. Het zorgt er ook voor dat je je eigen vingers niet door de zijkanten van het onahole voelt, want dat maakt de ervaring minder echt.

De Goku Hida Virgin 1100 gebruiken

  1. Smeer een goed glijmiddel aan de ingang en de binnenkant van het onahole. Met een onahole zoals de Goku-Hida Virgin 1100 kan het glijmiddel dat je kiest een significant verschil maken: een dik gel-achtige glijmiddel zal de ruimte tussen de ribbels gladstrijken, waardoor het gevoel minder intens wordt en beter geschikt is voor lange sessies. Als je het echt intens wilt hebben, moet je voor een meer vloeibaar middel gaan die je elk detail van de textuur laat voelen. De onahole bevat een gratis staaltje, maar voor de meeste mensen gaat dit niet lang mee.
  2. Als je de meest levensechte ervaring wilt, warm dan eerst de tunnel enkele minuten op met een onahole warmer. Dit zal het speeltje opwarmen tot ongeveer de lichaamstemperatuur.
  3. Als het gaat om het gebruik van de onahole zelf is het enige advies dat we je kunnen geven om te experimenteren en te zien wat voor jou werkt. Zoals ze zeggen: ieder zijn eigen voorkeur!
  4. Reinig en droog de onahole grondig na gebruik. Spoel het uit onder de kraan om alle glijmiddelen en andere vloeistoffen te verwijderen en gebruik een reinigingsmiddel voor speeltjes of een milde zeep om het schoon te krijgen met behulp van de gratis Reinigingsstaafjes van G-Project. Nadat je er zoveel mogelijk water uit hebt geperst kun je er iets in stoppen om de rest van het water te absorberen. Stop het vervolgens in een toy zakje en bewaar het op een droge, donkere plaats of in de originele doos. Voor meer uitgebreide instructies over hoe je je onahole in topvorm houdt en enkele handige producten, bekijk dan onze pagina over het schoonmaken van onaholes.

Goku Hida Virgin 1100 samengevat

Deze mini-sekspop romp heeft een strakke en stimulerende tunnel en rekbaar materiaal dat geweldig aanvoelt tegen je huid. Een product van hoge kwaliteit, gemaakt in Japan. Deze onahole zal lang meegaan in vele toepassingen!

Onahole lengte 21 cm
Onahole breedte: 12 cm
Onahole gewicht: 1100 grams
Tunnel lengte: 13 cm
Materiaal: G-Project Grow Up Skin
Gemaakt in Japan

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
5/5 Based on 1 reviews
  • star star star star star
    100% (1)
  • star star star star star
    0% (0)
  • star star star star star
    0% (0)
  • star star star star star
    0% (0)
  • star star star star star
    0% (0)
Filter reviews by:
Beste stimulatie!
Review by J.
Ben jij iemand die onaholes vaak net te weinig stimulatie vindt geven? dan is dit een aanrader! de ribbels in samenwerking met de strakheid bied een heerlijk gevoel. TIP: knijp de lucht eruit en je beland in een andere wereld!
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.100,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Material is a little hard
Gereviewd door Unknown
The toy is great but the maerial is stiff, the entrace is hard and sometimes gets difficult
Translate review
10 av 15
Gereviewd door Mr D
I början är denna skönheten väldigt tight! Men efter att töjt denna skönheten! Blir den väldigt väldigt sön!!
Translate review
Perfekt älskarinna
Gereviewd door Mr D
Wawww!! Såå tight såå mfantastiskt sköm att k,,,
Värmestav o verkligheten är här!! 10 av 5 stjarnor
Translate review
Product
Service
Nice, but overpriced.
Gereviewd door Tom
The hole itself is very nice, the ridges are pronounced enough to feel them slide across your peen but aren't rigid enough to be painful. The outside mold is gorgeous, while also providing something to fondle with fingers. Mine came a little dented and wrinkled from storage, this damage is sadly permanent and perhaps irreversible.
The material is nice to the touch, and it doesn't get sticky meaning you can skip powdering altogether!
There's a smaller version of this hole that unfortunately isn't sold by MotsuToys.
Translate review
Product
Service
Pas que du commercial.
Gereviewd door Anthony
La Goku Hida Virgin est un bon investissement. Cela fait maintenant 2 mois que j'ai ce Onahole entre les mains et il tiens parfaitement le choc.

Le matériau extérieur est traité et reste non collant même après de nombreuses utilisations, je n'ai toujours pas besoin de poudre d'entretien pour lui, mis à part les marques déjà présentes lors de son ouverture, quasiment aucune dégradation extérieure à signaler, seul bémol sur les tétons du produits qui sont des pièces ajoutées et donc son plutôt fragiles et s'enlèvent facilement.

Les premières utilisations peuvent procurer beaucoup (trop?) de stimulation immédiatement tellement le tunnel se révèle serré. il faut prévoir pas mal de lubrifiant au début... cela à même été désagréable pour moi qui suis du côté "bien gâté par la nature".
Par contre le Grow up skin qui s'adapte, ce n'est pas du vent. Au bout de la 3ième ou 4ième utilisation, je me suis rendu compte que la stimulation était tout autre! Plus besoin d'autant de lubrifiant, et le tunnel offre une stimulation exceptionnelle, avis aux amateurs de succions, la chambre finale de celui-ci en apporte une bien forte, la Goku hida n'as pas envie de vous lâcher quand elle s'y met! J'ai toujours maintenant les mêmes sensations, il ne semble pas que le tunnel ne se dilate trop.
Le nettoyage est très simple, l'eau entre et chasse tout à l'intérieur sans avoir à forcer dans tout les sens.

Une dernière remarque sur le fait que celui-ci ne se montre pas discret, si vous voulez jouer au ninjas il va falloir reconsidérer l'achat car les bruits de succions sont présents.
Translate review