100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Fluffy Tachi Fuwatoro

Fluffy Tachi Fuwatoro

Deze onahole, gemaakt door PPP, is ongebruikelijk van binnen en van buiten! In de vierkante buitenkant huist een lange, zachte tunnel met een interessante textuur... Lees verder om meer te weten te komen!

Verpakking

Op onahole verpakkingen staan bijna altijd één van de volgende twee typen vrouwen afgebeeld: slank met kleine borsten, of slank met grote borsten. Beiden zijn mooi, maar soms heb je behoefte aan iets zachters. Het meisje op de doos van de Fluffy Tachi Fuwatoro is een beetje molliger en heeft een prachtig rond figuur met grote ronde borsten en zachte dijen. Ze ligt op haar rug, met haar beha naar beneden getrokken om haar borsten te onthullen, en haar benen omhoog getild zodat je onder haar rokje kunt gluren.

Ongebruikelijke vorm

Niet alleen het meisje op de verpakking heeft een ongebruikelijke vorm. De onahole zelf is rechthoekig in plaats van rond. Hij is gemakkelijk vast te houden en heeft door de vorm wanden van wisselende diktes.

De onahole is ook vrij mollig: met een gewicht van 530 gram is hij lekker stevig maar nog steeds makkelijk te gebruiken met één hand. Het materiaal is ‘fuwatoro’, oftewel zacht. Het voelt aan als zachte huid, is vrij flexibel en rekt uit om alle formaten lekker strak te passen.

Dit type materiaal geeft over het algemeen een relatief zachte stimulatie. Dit is ideaal als je een gevoelige penis hebt, of als je je orgasme langer wilt uitstellen. Je kunt je ervaring verder aanpassen door verschillende soorten glijmiddel te gebruiken. Een dunner glijmiddel zorgt ervoor dat je ieder detail voelt, terwijl een dikker glijmiddel je ervaring wat milder maakt.

Unieke tunnel

Fluffy Tachi Fuwatoro onahole binnenkant

Is er iets aan deze tunnel dat PPP niet geïnnoveerd heeft? De interne textuur van de Fluffy Tachi Fuwatoro is spannend en uniek. Als je de opening een beetje uitrekt, zul een ronde tunnel zien met acht ‘ribben’ die langs de lengte lopen. Iedere rib buigt naar binnen en buiten, wat drie strakkere en twee wijdere plekken creëert. Om het compleet te maken is het geheel bedekt met een fijne textuur van microribbels die net dat beetje extra frictie en stimulatie veroorzaken.

Na dit heerlijke gedeelte opent de tunnel plotseling in een wijdere eindkamer die ook bedekt is met microribbels. De rand die ontstaat door het plotseling wijder worden van de tunnel voelt fantastisch als je er met je toompje overheen glijdt. De kamer gaat over in een ondiepe, nauwe doorgang die wat kracht vergt om naar binnen te stoten.

Het zachte, flexibele materiaal betekent dat je de Fluffy Tachi Fuwatoro op verschillende manieren kunt gebruiken, naast simpelweg in en uit stoten. Als je de onderkant vasthoudt en aan de bovenkant draait, zul je alle acht ribben om je heen voelen draaien en je stimuleren in een draaikolk van plezier. Rek het uit, draai het, knijp erin, stoot langzaam of snel — er zijn talloze manieren om van deze onahole van PPP te genieten.

Eigenschappen

Doos afmetingen: 17.5 x 12 x 8 cm
Onahole lengte: 15.5 cm
Onahole breedte: 6.5 cm
Onahole gewicht: 530 gram
Materiaal: TPE
Inclusief gratis PPP glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 530,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Idéal pour masser
Gereviewd door frosnos
Manquant un peu de sensibilité, j'ai souvent trouvé que les fleshlight n'était pas ouf. Mais ce onahole est génial ! Même si j'aurais aimé que les crêtes soit un poil plus ferme pour mieux les sentirs, il a une texture et une élasticité génial pour masser le bout de votre membre. Je recommande.
Translate review
Product
Service
Please restock
Gereviewd door R
For its price this is one of the best. Its Soft, durable and has the perfect size.
Translate review
Product
Service
Pour utilisateur aguerri
Gereviewd door Joker
Actuellement l'un des Onahole les plus incroyables que j'ai testé, mais si vous débuter, le Virgin Matchless vous sera certainement plus séduisant.
4/5 car sait-on jamais, il y a surement mieux
Translate review
Product
Service
Heerlijk zacht
Gereviewd door M
Als je niet tegen sterke stimulatie kan of er niet van houdt is deze onahole perfect.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Fluffy Tachi Fuwatoro
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.