This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Virgin 1000

Puni Virgin 1000 


Na het succes van de Puni Virgin 1000 Fuwatoro, een onahole die zo zacht en rekbaar was dat je hem het beste kon vergelijken met marshmallows, heeft G-Project deze populaire onahole nu opnieuw uitgebracht in wat steviger materiaal.

Verpakking

De Puni Virgin 1000 zit in een luxe doos die gemaakt is van steviger materiaal dan we gewend zijn. Op de buitenkant zie je een illustratie van een leuk meisje dat haar schooluniform nog aan heeft, en het rokje daarvan voor ons optilt. Je ziet de contouren van haar billen en schaamlippen door haar witte ondergoed heen. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

Realistisch… Maar dan nog beter!

De onahole zelf is vrij zwaar voor een handmasturbator, namelijk 1000 gram (1 kilo). Het is wat steviger materiaal dan de Fuwatoro editie, maar het is nog steeds zacht en rekbaar, en voelt realistisch aan. Je moet een meisje natuurlijk nooit vertellen dat ze zwaar is, maar deze onahole met haar ronde kont, buikje en volle schaamlippen is absoluut lekker mollig.
G-project is geweldig in het maken van tunnels met realistische structuren die gebaseerd zijn op echte vrouwelijke anatomie, maar nét zo aangepast dat het nog beter voelt. De grote buitenste schaamlippen vormen een soort reservoir voor het glijmiddel en zullen je iedere keer dat je naar buiten of naar binnen glijdt opnieuw bevochtigen. De tunnel zelf heeft 5 verschillende genotszones. Wanneer je naar binnen duwt kom je allereerst in een tunnel met rijen vol bobbels die strakker wordt naarmate je dieper gaat. Na het laatste strakke stukje wordt de Puni Virgin 1000 wat wijder en hier zijn de wanden gevuld met organische ribbels en vouwen. Deze structuur glijdt over je heen en duwt je in verschillende richtingen en vormt op deze manier een bochtig pad naar binnen. De tunnel wordt vervolgens weer wat wijder en leidt vervolgens naar de ingang van de “baarmoeder”. Als je deze eindkamer binnenduwt zal de strakke opening zich om je heen sluiten en de rand net onder je eikel heerlijk stimuleren. De binnenkant van de baarmoeder is glad maar wel strak, wat een milde stimulatie geeft op je eikel.

Materiaal

Als je de Puni Virgin 1000 met de Fuwatoro vergelijkt is het materiaal het enige significante verschil. De structuur van de tunnel is namelijk identiek. De Fuwatoro is zacht, stuitert en voelt marshmallow-achtig, maar deze nieuwe editie is wat steviger. Hij houdt zijn vorm beter en geeft iets meer stimulatie, maar niet zo veel dat het onprettig wordt.

Schoonmaken

Als je wil dat je onahole lang meegaat moet je er natuurlijk goed voor zorgen. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis bij de Kupaa Aoi. Na gebruik spoel je de onahole uit onder de kraan, en daarna laat je er zo veel mogelijk water uit lopen. Duw een absorberende doek naar binnen en laat deze een paar minuten zitten om de laatste beetjes vocht op te nemen en je bent klaar! Als het TPE na het schoonmaken een beetje stroef of plakkerig aanvoelt kun je er wat talkpoeder op doen, het zachte buitenste laagje wordt dan weer hersteld.

Misschien heb je de Fuwatoro al geprobeerd en vond je hem te zacht, of misschien ben je gewoon op zoek naar een heerlijke nieuwe onahole met een gevarieerde tunnel. In beide gevallen zul je gegarandeerd veel plezier beleven aan de Puni Virgin 1000 van G-Project!

Eigenschappen

Totale lengte: 15 cm
Totale breedte: 13 cm
Totale hoogte: 10 cm
Tunnel lengte: 11.5 cm
Totaal gewicht: 1000 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door G-Project

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Ziemlich gut
Gereviewd door Anonym
Fühlt sich gut an ohne anstrengend zu sein.
Translate review
Product
Service
Great varying feels
Gereviewd door Noob
Theres alot one can do with this, you can choose to go slow to last long, or fast to blow up near instantly. Thrust it at an angle to grind the sides for a different feel, spin it to feel various textures, its great. 10 out of 10 would recommend. Its weight feels great if you drop it on you ;) and it doesnt move around alot if you put it down on a surface.
Translate review
Product
Service
very good model
Gereviewd door Anon
i purchased the puni virgin on a whim and i have never had any regret.
i use it once in a while and it keeps being a magical experience every time.
100% recommended
Translate review
Product
Service
As good as expected, recommend for those looking for medium-high stimulation, normal softness onahole
Gereviewd door Cheuk Nam Ryan
Pros :
+ Perfect experience (rich texture with 1 kg “meat”), clearly feel the sense of collision when using
+ Not too hard nor soft. Just suitable for placing it on a table or bed when using
+ No smell
+ little oil exude
+ Nice and Pretty shape
+ Nice and tight inner design
+ Maybe Too much stimulation for a beginner =). Fine for a pro

Cons
- Expensive
- Can not turn inside out for cleaning.( Actually not recommend doing this for all mastubators)
- One layer design ( a plus for durability but a minus for interior design)

Overall : 8.5 / 10 (Pretty Damn Good but -0.5 for price, -1 for non-ground-breaking design)
Translate review