This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Virgin 1000 Excite

Deze Puni Virgin onahole is van geweldig materiaal gemaakt, heeft een schitterend ontworpen tunnel en de wanden zijn meer dan dik genoeg om hem vlezig en realistisch te laten aanvoelen.

Een nieuwe Puni Virgin 1000 onahole van G-Project

De Puni Virgin serie van G-Project is één van die blijvende producten die al jaren populair zijn bij liefhebbers van de onahole. Deze nieuwe editie heeft een paar kleine veranderingen:

Nieuw ontwerp op de doos:puni virgin 1000 excite

Het skater meisje op de voorkant van de doos toont haar figuur aan jou! G-Project vindt altijd de beste kunstenaars om mee samen te werken, zodat de verpakking een kunstwerk wordt. Veel mensen blijven de doos gebruiken om hun seksspeeltjes in te bewaren. Als je dat doet, zorg er dan voor dat je je onahole goed opbergt, bijvoorbeeld eerst in een toy sack en dan in de doos. Zo blijft je onahole fris en netjes.

Momochi materiaal:

Dit materiaal is speciaal voor onaholes ontwikkeld door G-Project. TPE bestaat in letterlijk duizenden vormen, elke vorm heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Momochi is een hoogwaardig materiaal dat vrij zacht aanvoelt, maar niet plakkerig of geurend is. De gladde buitenste laag zou lang moeten meegaan, maar kan met wat onderhoudspoeder opgefrist worden indien nodig. Een onahole van mindere kwaliteit kan na verloop van tijd wat olie lekken, maar dat zal met Momochi materiaal niet zo'n probleem zijn.

Vernieuwde tunnel:

Hoewel de hoofdkenmerken onveranderd zijn, heeft de tunnel van de Puni Virgin 1000 Excite een paar kleine veranderingen en upgrades gekregen. De opening is een beetje veranderd om minder glijmiddel te laten weglekken, bijvoorbeeld, en de plooien in de tunnel zijn een beetje veranderd voor een probleemloze ervaring en het is gemakkelijk te reinigen. De laatste verandering die zeker opvalt, is de baarmoeder: de nieuwe baarmoeder heeft een betere vorm en een subtiele hobbelige textuur om meer stimulatie te geven.

Een grote onahole voor meer realisme

De 1000 in de naam van de onahole verwijst naar zijn gewicht: 1000 gram! Dit enorme gewicht voelt heerlijk aan, en je vingers verzakken een beetje in het zachte materiaal. Omdat de wanden zo dik zijn, voel je nooit dat je vingers er doorheen drukken, maar het heeft een bijkomend voordeel: het rekbare materiaal duwt tegen terug tegen je zoals een echt kutje.

Puni Virgin 1000 Excite Kenmerken

Totale lengte: 17 cm
Totale breedte: 12 cm
Totale hoogte: 10 cm
Tunnel lengte: ongeveer 12.5 cm
Totale gewicht: 1000 gram
Materiaal: Momochi TPE
Bevat een gratis staaltje glijmiddel
Bevat een gratis reinigingsstaafje
Vervaardigd in Japan door G-Project

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 1.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Great toy, definite upgrade from the PV 1k Fuwa
Gereviewd door TechnoMongol
This is an upgraded version of the Puni Virgin 1000 Fuwatoro and its a must have for everyone who likes soft materials. It seems to be more durable than its predecessor, it has better stimulation due to being a bit more tight and having more texture, and they also made the penetrable length more. Tunnel length is said to be 12.5cm here but it feels closer to 15cm. I will be rebuying this until I can.
Translate review