Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Normale prijs: € 117,95

Special Price € 104,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Puni Fuwa Mochi 2000 introductie

De Puni Fawa Mochi 2000 is van de dezelfde makers die de populaire Puni Ana lijn uitbrachten. Outvision is de naam van het bedrijf achter het merk genaamd ‘EXE’ ( bekend van de Puni Ana DX, SPDX, Julia+, etc). Dit bedrijf heeft naast EXE ook een merklijn genaamd PxPxP.
Uit de stal van PPP komt de Puni Fuwa Mochi 2000.

De Puni Fuwa Mochi 2000 is voornamelijk gemaakt om  in een doggy style positie gebruikt te worden. De platte onderkant van de benen zorgt ervoor dat ze goed op haar plaats blijft liggen.
Puni Fuwa Mochi 2000 Onahip


Maar ze is ook goed te gebruiken als je haar omdraait, de vagina ziet er van alle kanten mooi en aantrekkelijk uit. Door de vrij kleine omvang en de slechts 2kg is ze in bijna elk standje te gebruiken.

Puni Fuwa Mochi 2000 uitpakken

De doos heeft een afbeelding van een manga figuurtje dat haar string tussen haar schaamlippen trekt en haar tenen kromt in haar sokjes.
Puni Fuwa Mochi 2000 Onahole


Wanneer je de doos openmaakt vindt je het heupje, een fles glijmiddel van maar liefst 120ml en opgevouwen slipje dat om de heup past :).

De binnenkant

Deze heup heeft twee tunnels; een vaginale en anale, de heup is uit één soort materiaal gemaakt.
Beide tunnels monden uit in een ‘sperma uitgang’, die schoonmaken makkelijk maakt.
De Puni Fuwa Mochi 2000 is een open-gat masturbator en je kan ervanuit gaan dat je penis er aan de achterkant uit komt (tenzij je kleiner geschapen bent dan 12cm).
Puni Fawa Mochi
Doordat de achterkant open is, heb je geen vacuüm en kan je deze heup in een hogere snelheid penetreren. De bobbels in de vaginale tunnel en de bochten zorgen dat de Puni Fawa Mochi 2000 erg goed aan voelt.

onahip masturbator

Op de afbeelding hierboven zie je de doorsnede van de twee tunnels, de anale tunnel is de bovenste en de onderste is de vaginale tunnel.
De anale tunnel loopt in een lijn schuin naar benende en voelt strak aan, de verticale en horizontale ribbels zorgen voor een heerlijke ervaring.

Schoonmaken:

Het schoonmaken is makkelijk door de relatief korte tunnels en het open eind. Je kan de Puni Fuwa Mochi 2000 door haar gewicht makkelijk onder de kraan houden. Let er wel op dat je wat onder of achter deze heup legt, wanneer je deze gebruikt, want het sperma zal eruit schieten.

De Puni Fuwa Mochi 2000 Onahole afmetingen:

Lengte: 17cm (6.7 ")
Breedte: 22cm (8.7 ")
Lengte: 14cm (5.5 ")
Gewicht: 2kg (4.4 lbs)

PPP Puni Fuwa Mochi 2000 - Onahip


Inclusief slipje, willekeurige kleur, wij hadden er 1 die was rose-wit gestreept.  
Flesje van 120ml glijmiddel meegeleverd in de verpakking van de Puni Fuwa Mochi 2000.

Extra informatie

Merk PPP

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Peace 360ml

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Peace 360ml