100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Fuwa Mochi 2000

Puni Fuwa Mochi 2000 introductie

De Puni Fawa Mochi 2000 is van de dezelfde makers die de populaire Puni Ana lijn uitbrachten. Outvision is de naam van het bedrijf achter het merk genaamd ‘EXE’ ( bekend van de Puni Ana DX, SPDX, Julia+, etc). Dit bedrijf heeft naast EXE ook een merklijn genaamd PxPxP.
Uit de stal van PPP komt de Puni Fuwa Mochi 2000.

De Puni Fuwa Mochi 2000 is voornamelijk gemaakt om  in een doggy style positie gebruikt te worden. De platte onderkant van de benen zorgt ervoor dat ze goed op haar plaats blijft liggen.
Puni Fuwa Mochi 2000 Onahip


Maar ze is ook goed te gebruiken als je haar omdraait, de vagina ziet er van alle kanten mooi en aantrekkelijk uit. Door de vrij kleine omvang en de slechts 2kg is ze in bijna elk standje te gebruiken.

Puni Fuwa Mochi 2000 uitpakken

De doos heeft een afbeelding van een manga figuurtje dat haar string tussen haar schaamlippen trekt en haar tenen kromt in haar sokjes.
Puni Fuwa Mochi 2000 Onahole


Wanneer je de doos openmaakt vindt je het heupje, een fles glijmiddel van maar liefst 120ml en opgevouwen slipje dat om de heup past :).

De binnenkant

Deze heup heeft twee tunnels; een vaginale en anale, de heup is uit één soort materiaal gemaakt.
Beide tunnels monden uit in een ‘sperma uitgang’, die schoonmaken makkelijk maakt.
De Puni Fuwa Mochi 2000 is een open-gat masturbator en je kan ervanuit gaan dat je penis er aan de achterkant uit komt (tenzij je kleiner geschapen bent dan 12cm).
Puni Fawa Mochi
Doordat de achterkant open is, heb je geen vacuüm en kan je deze heup in een hogere snelheid penetreren. De bobbels in de vaginale tunnel en de bochten zorgen dat de Puni Fawa Mochi 2000 erg goed aan voelt.

onahip masturbator

Op de afbeelding hierboven zie je de doorsnede van de twee tunnels, de anale tunnel is de bovenste en de onderste is de vaginale tunnel.
De anale tunnel loopt in een lijn schuin naar benende en voelt strak aan, de verticale en horizontale ribbels zorgen voor een heerlijke ervaring.

Schoonmaken:

Het schoonmaken is makkelijk door de relatief korte tunnels en het open eind. Je kan de Puni Fuwa Mochi 2000 door haar gewicht makkelijk onder de kraan houden. Let er wel op dat je wat onder of achter deze heup legt, wanneer je deze gebruikt, want het sperma zal eruit schieten.

De Puni Fuwa Mochi 2000 Onahole afmetingen:

Lengte: 17cm (6.7 ")
Breedte: 22cm (8.7 ")
Lengte: 14cm (5.5 ")
Gewicht: 2kg (4.4 lbs)

PPP Puni Fuwa Mochi 2000 - Onahip


Inclusief slipje, willekeurige kleur, wij hadden er 1 die was rose-wit gestreept.  
Flesje van 120ml glijmiddel meegeleverd in de verpakking van de Puni Fuwa Mochi 2000.

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  100% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Perfecte Onahip
Review by Puni Lover
Dit is de tweede onahole/-hip die ik heb besteld bij MotsuToys. Ben zelf een groot fan van onaholes/-hips waarbij er nog wat meer komt kijken dan slechts een tunnel; een achterwerk. Ik had al langere tijd deze op het oog nadat ik het idee had dat het in verhouding tot mijn eerste aankoop (de Puni Virgin 600), die mij alhoewel beviel, een goede upgrade zou zijn. Ik was relatief sceptisch in verhouding tot hoe zacht deze onahip zou zijn; té zacht betekent makkelijk scheuren, maar dat valt alles mee. Dat het een gewicht heeft van (bijna) 2kg geeft het wel echt een veel betere ervaring te opzichten van een lichte onahole, aangezien je dan de toy zelf ook (met behulp van de zwaartekracht) het werk kan laten doen. Het slipje dat ik erbij kreeg (want dat is tenslotte random) is rood/roze doorzichtige met patronen en strikje aan de voorkant. Ik had deze nog niet eerder voorbij zien komen in reviews en moet zeggen dat ik deze veel aantrekkelijker vind dan de (iets te kinderlijke) gestreepte varianten. De slipjes zijn in verhouding tot de onahip iets te groot, dus wat ik heb gedaan om het strak vast te binden is de koortjes aan de zijkanten van het slipje doorknippen en dan door ze te knopen daardoor strakker vastbinden, zodat ze goed om de onahip heen zitten. Ben erg tevreden! Veel beter dan verwacht :)

Los van het product zelf: erg gebruiksvriendelijke website en snelle levering!
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 1.990,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Mon premier onahole, et je suis gâté
Gereviewd door Ploppl
Tout parfait pour moi, tout juste petit et léger pour être transportable en voyage, mais avec une prise en main agréable. Nettoyage facile, et la bouteille de lubrifiant généreuse et la petite culotte incluse sont la cerise sur le gâteau.
C'est mon tout premier onahole, et c'est tout ce que j'attendais!
Translate review
Product
Service
It's good but not perfect.
Gereviewd door Gergő
The material is very soft, but delicate. The material tore next to the anal opening after a few uses creating a new opening to the anal channel. Since then it's holding up very well. It's handy, easy to use, lightweight and also easy to clean. Overall, it was a good buy.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Puni Fuwa Mochi 2000
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.