100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Pepee Body Cleaner Spray

Pepee Body Cleaner Spray SILVER ION

Gaat de schattige schoonmaakster op het label jou ook afzuigen? Nee! Maar ze zal je wel helpen met schoonmaken nadat iemand anders dat heeft gedaan.

Volledige lichaamsverzorging

Er zijn veel schoonmaakmiddelen, onderhoudspoeders, drogers en opbergzakken voor seksspeeltjes op de markt. Maar niet alleen de onahole heeft nazorg nodig! Je kunt natuurlijk overgebleven glijmiddel en vocht afvegen met een doekje, maar het is lastig om je eigen lichaam op deze manier helemaal schoon te krijgen. Deze spray helpt je alles grondig schoon te maken! Het lost glijmiddel op en maakt het daarmee gemakkelijk af te vegen.

Antibacterieel en anti-geur

Zilver doodt niet alleen weerwolven, het bestrijdt ook bacteriën! Deze speciale formule bevat zilver, dat desinfecterend werkt en bacteriën doodt. Door het verwijderen van deze bacteriën ruik je niet alleen frisser, je voelt je ook nog eens een stuk schoner.

Milde formule

Uiteraard is de Pepee schoonmaakspray zeer veilig voor je huid. Het is ontwikkeld om mild te zijn en bevat geen agressieve chemicaliën. Zelfs op de gevoelige huid van je penis kun je het dus gerust gebruiken. Als je wilt, kun je het achteraf afspoelen met een beetje water. Omdat je maar een klein beetje nodig hebt per schoonmaakbeurt gaat de 200 ml in dit flesje lang mee.

Eigenschappen

Hoogte flesje: 17 cm
Lengte flesje: 5.7 cm
Breedte flesje: 4.4 cm
Inhoud: 200 ml
Gewicht: 230 gr
Samenwerking tussen PePee en G-Project

schoonmaakspray

keep reading

International Reviews

Product
Service
Pepee Body Cleaner Spray
Gereviewd door Mike
Un bon produit de nettoyage bien pratique.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Pepee Body Cleaner Spray
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.