ONDO! Experts in Japanse Onaholes

ONDO!
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 producten

per pagina
ONDO MIC onahole
(19)
€ 47,45

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op sort-descending

1 producten

per pagina

ONDO heeft met hun eerste producten flink wat indruk gemaakt in onahole-land. Hun seksspeeltjes voor mannen bieden veel waar voor je geld, zijn geweldig ontworpen van binnen en buiten, en gebruiken materiaal van hoge kwaliteit.

Dubbele onaholes: oraal en vaginaal in één

De ONDO!NUPU was het eerste grote succesproduct van ONDO, en het is makkelijk te begrijpen waarom: niet alleen is de illustratie op de verpakking ontzettend schattig, het speeltje zelf is ook buitengewoon goed gefabriceerd. Het speeltje biedt twee verschillende soorten stimulatie in één kleine onahole: de ene kant is een mond, inclusief tong en tanden, en de andere kant is een strakke vagina. Er zijn maar weinig andere onahole fabrikanten die daaraan kunnen tippen!

Bestel ONDO onaholes zonder lange levertijd

De beste seksspeeltjes voor mannen komen bijna altijd uit Azië, maar het is een gedoe om rechtstreeks daarvandaan te bestellen -- niet alleen door de lange levertijd, maar ook door de taalbarrière en controles door de douane. Daarom importeren wij deze speeltjes voor jou: als je een NUPU speeltje bij ons besteld, wordt deze verzonden uit ons magazijn in Nederland. Afhankelijk van waar je woont en welke verzendmethode je kiest, zal je bestelling in 1-3 dagen aankomen!