Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Niku-Man Suji Muscle

Laat je niet intimideren door deze sterke, knappe vrouw: geniet in plaats daarvan van haar kunstvagina! Deze dikke, sterke onahole heeft een stimulerende textuur en gebruikt de kracht van de vacuümzuiging om je het ultieme genot te bezorgen.

Muscle Niku-Man: stevige onahole voor heftige gevoelens

Deze onahole van G-Project heeft een eenvoudig maar efficiënt ontwerp.

Met 400 gram is hij tamelijk groot, en de dikke wanden bevorderen het genot. Hij is iets dunner in het midden voor een gemakkelijke greep, en de opening is een gestileerde kunstvagina: een kleine opening tussen de uitgesproken en opgezwollen buitenste schaamlippen. De meer delicate binnenste schaamlippen ontbreken, wat de ingang eenvoudig en schadebestendig maakt.

De binnenkant van de Muscle Niku-Man is van begin tot eind bedekt met onregelmatig gevormde bulten en hobbels. Een beetje glijmiddel laat deze prikkelpunten met elkaar versmelten tot een soepele golf van stimulatie bij elke stoot. De grotere hobbels worden bij elke stoot een beetje meegetrokken, waardoor het voelt alsof de onahole je een beetje "vastklampt".

Een kunstvagina ontworpen voor vacuümzuiging

De tunnel van de Niku-Man Suji Muscle lijkt op het eerste gezicht een beetje breed. Dit is niet om hem meer geschikt te maken voor mensen met grotere penissen (het materiaal zou toch uitrekken) maar om deze onahole de kracht van vacuümzuiging te geven!

De werking is als volgt: voor je binnendringt, knijp je alle lucht eruit. Stoot naar binnen, en je penis blokkeert nu de uitgang. Na elke stoot proberen de dikke wanden van de Niku-Man terug te veren in hun oorspronkelijke vorm, maar dat lukt niet omdat je penis de opening blokkeert en lucht verhindert binnen te komen!

Het resultaat is een milde zuigkracht die de bloedstroom verhoogt, het genot bevordert en na elke stoot wordt je door de onahole weer terug naar binnen gezogen.

Niku-Man Suji Muscle Specificaties

Onahole lengte: 14 cm
Breedte: 12 cm
Hoogte: 8 cm
Tunnel lengte: ongeveer 11 cm
Gewicht: 400 gram
Vervaardigd door G-Project

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Really intense
Gereviewd door Someone
Nothing to say about the quality but it was the first toy I didn't enjoy because of its hardness. Try it if you REALLY like intense stuff
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Niku-Man Suji Muscle
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.