100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Mil-Mix Plus Two - Soft

Mil Mix Plus 2 - Soft

Is een fles een rare vorm voor een onahole? Misschien. Werkt het? Absoluut!

Verpakking

De meeste onaholes worden geleverd in een kartonnen doos. De Mil-Mix Plus 2 heeft echter een glanzende, semi-transparante verpakking. Behalve dat dit er strak uit ziet, kun je hierdoor de doos ook hergebruiken om de onahole in op te bergen, omdat het geen vlekken zal oplopen door bijvoorbeeld glijmiddel of olie.

De rondborstige brunette op de verpakking ziet er op het eerste gezicht een beetje verlegen uit, maar ze laat je al onder haar rokje gluren. Haar grote borsten barsten bijna uit haar matrozenuniform, en ze ziet er ontzettend rond en zacht uit... En wat heeft ze eigenlijk gedaan met die fles?!
Ongebruikelijke vorm

G-Project is niet bang om van de gebaande paden af te wijken, dus af en toe proberen ze een compleet nieuw ontwerp. Deze onahole in de vorm van een melkfles ziet er niet alleen apart uit, hij geeft ook een bijzondere sensatie: doordat de wanden dun zijn rond de ingang en dikker worden naarmate je dieper komt, voelt het alsof de onahole zich steeds strakker om je heen klemt.

Zacht materiaal

De Mil-Mix Plus 2 is een relatief zachte onahole. Hij voelt geweldig aan en het gebruikte materiaal is rekbaar en soepel. Zachte onaholes zijn bijzonder fijn als je graag wat langzamer aan doet of als je erg gevoelig bent. De materialen en texturen zijn ontworpen om perfect samen te werken. Denk jij dat de Mil-Mix Plus 2 iets te zacht voor je is? Bekijk dan het stevigere zusje van deze onahole, de Mil-Mix Plus 1.

Tunnel met drie delen

De tunnel van deze onahole bestaat uit drie verschillende gedeeltes. De vorm van deze onahole is gelijk aan die van de Mil-Mix Plus 1, maar de texturen zijn heel anders.

Dankzij het flesvormige ontwerp is het eerste gedeelte van de Mil-Mix extra flexibel. De dunne wanden rekken bovendien uit en maken het gemakkelijk om naar binnen te gaan. Het eerste gedeelte van de tunnel is bedekt met grote bobbels en noppen die wat milde stimulatie geven.
Na deze organische textuur vernauwt de tunnel iets in het midden en vormt het een mild drukpunt. De zijkanten zijn bedekt met ribbels in de lengte, en bobbels die je verder naar binnen leiden.

Het laatste gedeelte van de tunnel is de zogenaamde ‘eindkamer’. Hier komt de Mil-Mix uit in een grote, ronde ruimte die bedekt is met rijen vol bobbels. Aan het einde vind je nog één grote bobbel. Deze grote bobbel is bedoeld om de baarmoederhals na te bootsen, en het voelt heerlijk hier met je eikel overheen te glijden.

botte

Een vacuüm dat je leeg zuigt

De relatief grote eindkamer van de Mil-Mix Plus 2 zorgt ervoor dat je een fijn vacuüm kunt creëren. Knijp de lucht uit de onahole voordat je naar binnen glijdt, en de onahole zal proberen terug te keren naar de originele vorm, waardoor je bij iedere stoot naar binnen gezogen wordt.

Net dat beetje extra

G-Project levert bij deze onahole twee extraatjes: een glijmiddel sample en een opbergzak. Het glijmiddel sample is vrij standaard, maar de opbergzak is een zeker een handige extra. Het materiaal van de zak is makkelijk schoon te maken en beschermt de onahole tegen zonlicht en stof. De bovenkant van de zak heeft een paar gaatjes die vocht laten ontsnappen.

Schoonmaken

Dankzij het zachte, rekbare materiaal is deze onahole vrij eenvoudig schoon te maken. Spoel hem grondig af onder de kraan en rek de tunnel iets open om ervoor te zorgen dat het water overal doorspoelt. Droog de onahole dan goed af. Dit is het makkelijkst te doen door een absorberend doekje of een droogstick naar binnen te duwen en deze voor een paar minuten te laten zitten om al het overgebleven vocht op te nemen. Herhaal deze stap als dat nodig is. Het is belangrijk de binnenkant goed te drogen, omdat vocht ervoor kan zorgen dat er schimmel of bacteriën gaan groeien, en als dat gebeurt kun je je onahole wel weggooien.
Ten slotte kun je wat onderhoudspoeder aanbrengen op de buitenkant van de Mil-Mix om de zachte buitenlaag te herstellen. Je kunt deze stap overslaan, maar dan zou je onahole plakkerig kunnen worden.

Eigenschappen

Doos afmetingen: 17.5 x 8 x 8 cm
Onahole lengte: 14.7 cm
Onahole breedte: 6 cm
Onahole gewicht: 170 gram
Gemaakt door G-Project
Materiaal: Momochi TPE
Inclusief gratis glijmiddel sample
Inclusief gratis opbergzak

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 170,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Totally worth it!
Gereviewd door Eduard
Too good for this price! It's my first product of the brand and I might be a new fan if every G Project product is like this. Buy it aslong it's in stock! lol
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mil-Mix Plus Two - Soft
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.