100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / KYO Beat

De perfecte seks machine voor mannen

Ben jij als man op zoek naar je eerste seks machine? KYO Beat is een geweldige keuze waarmee je van masturbatie kan genieten zonder je eigen handen te gebruiken. Deze toy is geschikt voor iedereen en zelfs de meest veeleisende man zal deze krachtige seks toy aan zijn collectie willen toevoegen.

De KYO Beat wordt standaard geleverd met zuignap waarmee je de KYO Beat op de vloer, tafel of aan de muur kunt bevestigen. Hierdoor kan je veel verschillende posities uitproberen. Doordat je geen gebruik van je handen hoeft te maken ben je helemaal vrij om een video op je telefoon te kijken of misschien zelfs een andere toy erbij te gebruiken om je nog meer op te winden (bijvoorbeeld een lekker stel tieten). Je kan ook gebruik maken van het handige handvat als je meer controle wilt uitoefenen.

Makkelijk te gebruik, Makkelijk te reinigen, Makkelijk op te bergen

De KYO Beat is super makkelijk schoon te maken met water en zeep of een speciale toy cleaner. Verwijder het zachte deel nadat je klaar bent door voorzichtig aan één kant van de zachte ring te knijpen. Je kan deze er erg makkelijk uit halen en na het schoonmaken er weer in zetten. Om het zachte gedeelte weer goed op zijn plek te zetten druk je deze in totdat die soepel over de schuifring past.

Het design van de seks toy is simpel en voor zichzelf sprekend. Er is één knop voor het aan-en-uit zetten. Door deze knop 2 seconden ingedrukt te houden zet je de KYO Beat aan en ook weer uit. Door de knop kort in te drukken verander je van modus, er zitten 2 standen op, snel en ietsjes sneller.

Het bevestigen van de zuignap is ook erg simpel. Schroef eerst het kapje aan de onderkant los en bevestig vervolgens de standaard door deze in het centrale gat te schroeven. De zuignap blijft op elk gladde oppervlak goed vastzitten. De schroef aan de zijkant wordt gebruikt om de toy in elke gewenste positie vast te zetten.

Specificaties:

Materiaal ABS/POM/TPE
Gewicht: 365 gram
Oplaadtijd: 120 minuten
Gebruikstijd: 180 minuten
USB lader en zuignap inbegrepen

keep reading

Meer informatie

Gewicht 500,00 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: KYO Beat
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.