100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kuu Sou Ultrasoft

kuu sou ultrasoft onahole stretchyUltrasoft onaholes geven een heel ander soort stimulatie dan de stevigere soorten. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar je moet het zeker een keer proberen en de unieke eigenschappen ervan ervaren!

Ultrazacht materiaal

Over het algemeen denken mensen dat zachtere materialen minder stimulerend zijn - en ze hebben gelijk! Omdat het gemakkelijker uitrekt en de texturen worden weggedrukt, geeft zacht materiaal de neiging om vrij zachte stimulatie te geven. Perfect voor lange sessies of een huid die snel overprikkeld raakt.

Maar er is natuurlijk meer aan de hand met zachte onaholes. Ze hebben bijvoorbeeld de neiging om zich aan de huid "vast te klampen", zachtjes vast te pakken en een beetje langs het oppervlak te slepen, net zoals een echt kutje dat doet. Vooral als je een textuur hebt die het oppervlak vergroot, zoals de Kuu Sou doet, wordt dit effect merkbaar. Bovendien reageren zachte materialen iets trager op beweging, ze gaan omhoog of omlaag net nadat je je hand hebt verplaatst. Hoe groter de onahole, hoe groter de vertraging. Dit zorgt ervoor dat je hersenen denken dat je niet alleen aan het masturberen bent.

Een dikke onahole met eenvoudige maar effectieve texturen

De Kuu Sou Ultrasoft heeft een super eenvoudige vorm met dikke wanden. Zij weegt een luxe 830 gram, dus je kunt haar met één of twee handen gebruiken. De wanden zijn erg dik, waardoor zij ondanks het zachte materiaal toch een beetje knijpkracht heeft.

De tunnel is 14,5 centimeter lang, wat behoorlijk boven het gemiddelde ligt, en zij rekt gemakkelijk veel verder uit dan dat. Uitrekken in de breedte is ook geen probleem door het ultrazachte materiaal, waardoor deze onahole zeer geschikt is voor mensen met een grotere lengte of omtrek! Je hoeft echter geen groot formaat te hebben om ervan te genieten; het past zich gemakkelijk aan een verscheidenheid van maten aan.kuu sou ultrasoft onahole

De binnenkant van deze superzachte onahole is gevuld met een besachtige textuur: tientallen uitsteeksels die overal kleine ronde bubbels hebben. Bij elke stoot verschuiven deze masserende bultjes, waarbij ze je schacht strelen en je eikel omhullen. Doe het rustig aan, geniet van de manier waarop het zachte materiaal zich aan je vastgrijpt en bouw dan op naar snellere stoten om een ​​spectaculaire climax te bereiken in deze luxueuze onahole!

Kuu Sou Ultrasoft onahole in het kort

Het zachte materiaal zorgt voor een zachte stimulatie en een lekker "gripy" gevoel. Het is een vrij grote onahole, en de bessen textuur aan de binnenkant voelt heerlijk aan.

Lengte onahole: 18 cm
Breedte onahole: 7 cm
Hoogte onahole: 8 cm
Tunnellengte: 14,5 cm
Onahole gewicht: 430 g
Merk: G-Project

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 830,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 145,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kuu Sou Ultrasoft
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.