100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft

Deze samenwerking tussen G-Project en Hot Powers brengt ons een onahole die zacht, flexibel, en gevuld is met ongelooflijke textuur! Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft onahole

Een Shuriken onahole?!

Scherpe en dodelijke werpsterren lijken misschien geen goed idee als thema voor een onahole, maar wij beloven dat het veel beter is dan het klinkt! De Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft weegt 350 gram en ligt perfect in je hand. Rond de ingang is een subtiele spleet met grote "kupaa" schaamlippen die je naar binnen laten glijden.

De tunnel heeft de vorm van een zespuntige shurikel ster die een golvend pad maakt helemaal naar de achterkant van de onahole. De lijnen tussen de punten zijn als kleine geribbelde tentakels, die zich rond je schacht wikkelen bij elke stoot. Het zachte materiaal maakt dit gevoel een intens genot! De delen bij de punten van de ster hebben stimulerende genot bobbels voor als je opzoek bent naar een beetje extra stimulatie. De tunnel is 12 cm lang maar rekt gemakkelijk uit als je die extra ruimte nodig hebt.

Met de textuur die helemaal door de tunnel loopt, kun je soepele, ononderbroken stoten krijgen met gestage stimulatie, waardoor je langzaam opbouwt naar een geweldige climax.

Onopvallende dubbellaagse constructie

De Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft ziet er misschien uit als een eenlaags onahole, maar dat komt alleen omdat de twee gebruikte materialen dezelfde kleur hebben. De binnenkant is gemaakt van een normaal onahole materiaal om de juiste hoeveelheid stimulatie te leveren, terwijl de buitenkant gemaakt is van G-Project's zachte momochi materiaal. Deze onahole is gemaakt met behulp van een dompelproces, waardoor de twee lagen zeer stevig aan elkaar hechten.

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft onahole in het kort

De combinatie van G-Project's luxueus zachte Momochi materiaal met Ride Japan's herkenbare ribbelstructuur geeft ons een onahole van hoge kwaliteit die absoluut geweldig aanvoelt.

Lengte onahole: 13,9 cm
Onahole-breedte: 6,6 cm
Hoogte onahole: 8,1 cm
Tunnellengte: 12 cm
Onahole-gewicht: 350 g
Merk: G-Project en Ride Japan samenwerking

Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft onahole art

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 350,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kunoichi Puni Shuriken Virgin Soft
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.