100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Ju-C 4U

Ju-C 4U

Hoeveel kun jij hebben? Deze hybride onahole zal je tot het randje brengen met tunnel die geleidelijk intenser wordt. Deze onahole, ook wel bekend als de ‘Juicy for you’, heeft twee typen materiaal, wat het laatste gedeelte van de tunnel extra intens maakt.

Verpakking

Zoals bij alle andere Ju-C onaholes van G-Project staat ook op deze doos een heerlijk ‘juicy’ meisje afgebeeld. Dit blozende schoolmeisje heeft een glimlach op haar gezicht en tilt het rokje van haar schooluniform omhoog om haar dijen en panty’s te laten zien. Ook al is haar topje niet zo onthullend, ze kan haar mooie grote borsten niet verbergen. Als je de doos openmaakt, vind je de onahole, veilig verpakt in plastic, en twee leuke extra’s: een opbergzak met zipsluiting en een glijmiddel sample.

Hybride ontwerp

Zodra je de Ju-C 4U uit de doos haalt, zul je merken dat dit geen gewone onahole is. Hij ziet er bijna futuristisch uit! Het grootste deel van de onahole is gemaakt van een kleurloos, semi-transparant materiaal, maar diep in de tunnel zul je een roze materiaal zien. Het materiaal voelt fijn aan, is niet olieachtig en ruikt niet sterk.

Met een gewicht van 345 gram is dit een middelgrote onahole. Klein genoeg om met één hand vast te houden, maar dik genoeg om niet je vingers door de zijkanten te voelen.

De twee verschillende materialen die je ziet hebben een verschillende consistentie. De transparante buitenlaag is vrij rekbaar, maar stevig genoeg om vorm te houden en een gezonde hoeveelheid stimulatie te geven. Het roze materiaal aan de binnenkant is wat steviger en zeer stimulerend.

Waarschuwing: intens ontwerp!

Het interne ontwerp van de Ju-C 4U is ontworpen om de kwaliteiten van deze verschillende materialen optimaal te benutten. Aan het begin vind je enkele doorgangen, die je duidelijk voelt als je een voor een langs ze glijdt. Na nog een stukje doorduwen kom je terecht in een ruimte met lange, stimulerende noppen, die bij iedere stoot over je penis wrijven.

Hier begint het roze materiaal. Als je jezelf naar binnen probeert te duwen zul je zeker wat weerstand voelen, bijna als een baarmoederhals. Deze tweede ingang zal je strak omsluiten en je in haar spiraalvormige structuur zuigen. Het laatste gedeelte van de Ju-C 4U bestaat uit een kamer bedekt met zuignapstructuren en een grote bobbel die langs de bovenkant van je penis glijdt.

Al deze verschillende texturen komen samen in een onahole die niet voor de bangeriken onder ons is. Doorstoten naar het stevigere materiaal zorgt voor een intense ervaring, en deze onahole is dan ook het meest geschikt voor mensen die veel onaholes te zacht of saai vinden. Als je denkt dat deze onahole te intens is voor jou, vergeet dan niet dat je de sensatie iets milder kunt maken door meer glijmiddel te gebruiken, of voor een dikker, geconcentreerd glijmiddel te kiezen.

ju-c 4u voor jou

Schoonmaken

Een ontwerp als dit, met zulke gedetailleerde texturen, heeft wat extra aandacht nodig bij het schoonmaken. Gelukkig is het materiaal dat G-Project gebruikt heeft simpel schoon te maken en houdt het geen vuil vast. Spoel de Ju-C 4U een paar keer af onder de kraan, en gebruik je vingers om er zeker van te zijn dat het water ook de diepste gedeelten bereikt. Als de onahole schoon is, duw dan een absorberend doekje naar binnen met je vinger of de achterkant van een potlood. Laat het doekje een paar minuten zitten om het vocht op te nemen. Als je wilt, kun je deze stap herhalen. Ten slotte kun je wat onderhoudspoeder op de buitenkant aanbrengen en de Ju-C 4U in de opbergzak doen.

 

schoonmaken

Eigenschappen

Doos afmetingen: 17.5 x 8 x 8 cm
Onahole lengte: 15.5 cm
Onahole breedte: 5.5 cm
Onahole gewicht: 280 gram
Inclusief gratis glijmiddel sample
Inclusief gratis opbergzak

 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 280,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Ju-C 4U
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.