Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Hon-Mono Hard

Hon-Mono Hard

Deze nieuwe kunstvagina van G-project beoogt intens, stimulerend en realistisch te zijn! Het ontwerp mag dan eenvoudig zijn, maar laat dat je niet afschrikken: soms is eenvoudiger beter, vooral met de uitstekende uitvoering van G-project.

Stimulerend en duurzaam materiaal

Als je al diverse onaholes hebt uitgeprobeerd, is het je misschien opgevallen dat stevigere materialen vaak meer stimulerend werken. Dit komt omdat de texturen aan de binnenkant van de tunnel niet zo gemakkelijk plooien en buigen, waardoor je met meer druk tegen je huid voelt.

De harde versie van de Hon-Mono is speciaal gemaakt voor mensen die het wat intenser wensen of willen.

Een bijkomend voordeel van dit stevigere materiaal is dat het iets duurzamer is en minder snel zal beschadigen of scheuren. Dit zorgt ervoor dat je steeds weer kan genieten van de onahole.

Intense textuur met verborgen baarmoeder

De Hon-Mono Hard van G-Project heeft een eenvoudig maar uiterst doelgericht ontwerp: na het binnendringen in de kunstvagina met uitgesproken schaamlippen, voel je de tunnel om je heen met zijn vele goed gedefinieerde ribbels. De lengte is afgestemd op de werkelijke lengte: 80 mm.

Maar als je dieper wenst te gaan, kan dat, want... diep in de Hon-Mono Hard zit een baarmoederstructuur, een laatste kamer gemaakt van een stevig roze materiaal. Je moet door de baarmoederhals (ook wel "portio" genoemd bij Japanse onaholes) heen om hier binnen te komen en de gladde wanden tegen het gevoelige puntje van je penis te voelen. De baarmoederhals staat in een realistische hoek, in tegenstelling tot de meeste andere onaholes.

Deze onahole kan een zuigend vacuüm creëren dankzij het stevige materiaal, de open tunnel en de stevige baarmoederstructuur. Knijp gewoon de lucht eruit voordat je naar binnen glijdt en je zal voelen dat deze kunstvagina je na elke stoot weer naar binnen zuigt.

Hon-Mono Hard: kenmerken

Onahole lengte: 15.5 cm
Onahole breedte: 6.5 cm
Onahole gewicht: 410 gr
Tunnel lengte: 12 cm
Inclusief gratis Pepee lotion staaltje
Inclusief gratis G-Project opbergtas

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 410,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Hon-Mono Hard
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.