Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Goku-Ibo Virgin

De Goku-Ibo Virgin Onahole

Deze nieuwe onahole van G-Project combineert rekbaar, soepel materiaal met een herhalende textuur van hobbels. Het past zich na verloop van tijd zelfs aan jou aan!

Onahole vorm en textuur: een hobbelige rit?

De onahole weegt ongeveer 430 gram en heeft een simpele vorm die comfortabel in je hand past. De gleuf tussen de gezwollen schaamlippen leidt je naar binnen, naar de tunnel.

G-Project weet maar al te goed hoezeer hun klanten van hobbels genieten, dus vroegen ze zich af: wat als we hobbels op onze hobbels zetten? De verkregen textuur is een heerlijke golf van genot die bij elke stoot over je strijkt. De flexibele hobbels trekken een beetje mee en geven een voortdurende stimulatie die opgevoerd kan worden door een beetje in de onahole te knijpen. Helemaal aan het eind zit een extra grote hobbel die over de gevoelige kop van je penis glijdt als je helemaal binnen bent.

De verpakking geeft aan dat je deze onahole op twee verschillende manieren kan gebruiken: 'pistoning' (in en uit stoten) en ook roterend.

Gevarieerde textuur versus een herhalende textuur

Een onahole met een grote verscheidenheid aan texturen ziet er opwindend uit: ribbels, hobbels, ringen, misschien zelfs een baarmoederhals of baarmoeder! En het kan ook heerlijk aanvoelen, maar soms is er een klein dingetje dat je – letterlijk - op de verkeerde manier prikkelt.

Met een onahole zoals de Goku-IBO Virgin van G-Project heb je dat probleem niet: de textuur en intensiteit zijn doorheen de hele onahole ongeveer gelijk. Je kan de intensiteit plaatselijk versterken door te knijpen, of de hele ervaring beïnvloeden door een ander glijmiddel te gebruiken: een dikker glijmiddel maakt het zachter, terwijl een dunner glijmiddel de stimulerende hobbels-op-hobbels sterker accentueert.

Zoals met alle seksspeeltjes is het grotendeels een kwestie van voorkeur. Volgens ons moet je beide uitproberen en zien wat je verkiest!

Het Grow Up Skin Materiaal van G-Project past zich aan je behoeften aangoku-ibo virgin

De Goku-Ibo Virgin is gemaakt van zeer elastisch materiaal dat gemakkelijk uitrekt om zich aan te passen aan je lengte en omtrek. De combinatie van de diep gestructureerde pompjes en het rekbare materiaal werkt heel goed en creëert een onahole met een goede balans op het gebied van stimulatie.

Maar dat is nog niet alles: bij herhaald gebruik past het zich geleidelijk aan jou aan, en sluit het beter aan. Volgens G-Project begin je dit te merken vanaf het derde gebruik ongeveer.

Goku-Ibo Virgin, samengevat

Als je liever een onahole met geleidelijke stimulatie hebt dan aparte en gevarieerde texturen, of dit type masturbator eens wilt proberen, is de Goku-Ibo Virgin van G-Project een geweldig product voor jou.

Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 8 cm
Tunnel lengte: ongeveer 11.5 cm
Gewicht: 430 gram
Bevat een gratis staaltje glijmiddel
Bevat een gratis opbergkoffer

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 430,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 115,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Goku-Ibo Virgin
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.