100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Goku Hida Virgin Soft

Deze luxueus zachte versie van de populaire Goku-Hida Virgin zal zich om je schacht wikkelen en zich er bij elke stoot gretig aan vastklampen. Als je houdt van squishy onaholes, zou je dit materiaal zeker eens moeten proberen!goku-hida virgin soft onahole japan

Een squishy onahole

De Goku Hida Virgin Soft is een elegant gevormde onahole, iets smaller in het midden en met schattige cameltoe-stijl schaamlippen die haar strakke ingang omringen. Als je dit speeltje in je hand houdt, kun je de kwaliteit van het materiaal echt voelen: het is zacht maar niet jelly-achtig, rekt gemakkelijk uit en heeft geen vettig gevoel of geur.

Zij weegt ongeveer 300 gram en is 13 cm lang, met een tunnel diepte van ongeveer 11 cm. Houd in gedachten dat deze onahole is ontworpen om te rekken, dus je zult geen problemen hebben als je toevallig een beetje langer bent dan dat!

Hoe voelt het aan?

Schuif naar binnen na het aanbrengen van wat glijmiddel en je zult de verbazingwekkende texturen van alle kanten om je heen voelen vouwen. De tunnel is bekleed met lange tentakelachtige ribbels die lichtjes heen en weer buigen, elk bedekt met goed gedefinieerde kleinere ribbels. Dankzij het zachte materiaal klampen deze ribbels zich met een prikkelende gretigheid vast aan je schacht, waardoor een aangename "grip" ontstaat.

De golvende ribbels kunnen voor meer gebruikt worden dan alleen maar in-en-uitstoten: als je in de Goku Hida Virgin Soft knijpt of draait, voel je ze over je huid glijden. Het is een subtiele, teasing sensatie, perfect om op te warmen of om klaar te komen.

Helemaal aan het einde vind je een baarmoederhals en de baarmoeder. Laat het uitsteeksel van de baarmoederhals het topje van je eikel masseren of duw er doorheen en voel hoe de baarmoeder zelf zich om je heen sluit.

Japanse kwaliteit

Zoals alle G-Project's onaholes is de Goku Hida Virgin Soft gemaakt van Japanse materialen en geproduceerd in Japan, waardoor de hoogste normen van veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Japan heeft een aantal van 's werelds hoogste kwaliteitsnormen.

Goku Hida Virgin Soft in het kort

De Goku-Hida Virgin Soft geeft een geweldige stimulatie dankzij de combinatie van zacht materiaal met zes getextureerde ribbels die zich bij elke stoot om je heen vouwen. Als je van squishy onaholes houdt, moet je dit materiaal zeker eens proberen!

Onahole lengte: 13 cm
Breedte onahole: 6.5 cm
Hoogte onahole: 6 cm
Tunnellengte: 12 cm
Onahole-gewicht: 300 g
Merk: G-Project
Inclusief gratis glijmiddel sample en opbergzakje

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 300,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 110,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Soft pleasure
Gereviewd door Khrone
It's one of my favourite. It's ultra soft, gently giving pleasure for a long session. It's light and extremely easy to penetrate. Sadly the entrance started to tear after a lot of use.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Goku Hida Virgin Soft
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.